gothic88nika Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 @obi-wan Neeeeee, taman posla, kod mene je problem sto ne stitzem nikako da se izolujem od ljudi i obaveza, a najradije bih se zakljucala i odmarala mozak dok igram... obi-wan and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 @gothic88nika Samo da budemo nacisto - pravi gaming je singleplayer, multi moze da bude samo kratkotrajna razonoda, i to tek ponekad. Multi mi je isto kao kad bi jednu jedinu knjigu citalo 10 ljudi istovremeno - jezivo iskustvo. Kad imamo solidnu pricu, bez obzira na zanr, onda `ocu da prodjem kroz tu pricu sam, kao kad dobru knjigu citam sam. MMO je danas postao samo jedna natovljena krava-muzara, nista drugo. RYLAH, gothic88nika and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 @obi-wan Nikad nisam tvrdila da se razumem u to... Zapravo pojma nemam. Ja, iskreno receno, igram za svoju dusu, cisto terapeutski, a i iz nostalgije prema nekim klinackim danima, kada je sve bilo jednostavnije i kada smo se igrali iz ciste zabave ( a i da se dokazem u decackom drustvu, oduvek sam se vise osecala kao Viktor, nego kao Viktorija - nikad nisam bila popularna mrsavica u sarenim krpicama ) Nadam se da mi je oprosteno... obi-wan and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 пре 1 сат, obi-wan рече @gothic88nika Samo da budemo nacisto - pravi gaming je singleplayer, multi moze da bude samo kratkotrajna razonoda, i to tek ponekad. Multi mi je isto kao kad bi jednu jedinu knjigu citalo 10 ljudi istovremeno - jezivo iskustvo. Kad imamo solidnu pricu, bez obzira na zanr, onda `ocu da prodjem kroz tu pricu sam, kao kad dobru knjigu citam sam. MMO je danas postao samo jedna natovljena krava-muzara, nista drugo. Ili one nakazne always online varijante za single player! Odgovarace jednog dana za to! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 23, 2018 Пријави Подели Написано Август 23, 2018 пре 1 минут, drvce рече Ili one nakazne always online varijante za single player! Odgovarace jednog dana za to! Nego kako! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 On 21.8.2018. at 12:09, gothic88nika рече Колко је ово била врх игрица. Како су упевали да звуцима непријатеља које тек треба да видиш одржавали сталну параноју док је играш. Непријатељи увек или вриште, или им чујеш звуке копита, или се земља дрма док ти долазе... Не до Бог да ову игру играш са слушалицама, мож се скрене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 20 часа, obi-wan рече @gothic88nika Samo da budemo nacisto - pravi gaming je singleplayer, multi moze da bude samo kratkotrajna razonoda, i to tek ponekad. Multi mi je isto kao kad bi jednu jedinu knjigu citalo 10 ljudi istovremeno - jezivo iskustvo. Kad imamo solidnu pricu, bez obzira na zanr, onda `ocu da prodjem kroz tu pricu sam, kao kad dobru knjigu citam sam. MMO je danas postao samo jedna natovljena krava-muzara, nista drugo. Pa ne bih se baš složio koleza... šta više, u poslednjih 5-6 godina retko koja single player može toliko dugo da me drži kao multyplayer igre (kad su dobre)... naravno, to što ti pričaš - o igrama sa dobrom pričom, naravno da hoćeš sam da prođeš i da na miru zaviriš u svaki kutak... ali to pređeš i kraj priče... nećeš je igrati godinu dana... a neke multiplayer igre sam igrao nekoliko godina... sad doduše ne mogu zbog klinca... obi-wan and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 пре 55 минута, Avocado рече Pa ne bih se baš složio koleza... šta više, u poslednjih 5-6 godina retko koja single player može toliko dugo da me drži kao multyplayer igre (kad su dobre)... naravno, to što ti pričaš - o igrama sa dobrom pričom, naravno da hoćeš sam da prođeš i da na miru zaviriš u svaki kutak... ali to pređeš i kraj priče... nećeš je igrati godinu dana... a neke multiplayer igre sam igrao nekoliko godina... sad doduše ne mogu zbog klinca... Sve ti je to do licnih preferencija. Ne kazem da MMO nije dobar uopste, ali za moj pojam nema izgleda ni da se priblizi dobrom singlu, kamoli da ga prestigne. drvce је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 24, 2018 Пријави Подели Написано Август 24, 2018 Gothic. Ovu igricu treba probati. E sad, jeste da te zalepi za stolicu i kompjuter jedan duzi vremenski period ali se isplati, jer lako ucis engleski tazeci ajteme. E sad veoma je zanimljiva i ideja prilagodjavanja ljika situacijama. Znaci mozete da birate dva puta, ilji cete biti los ili dobar. Na vama je odluka. I prvi deo je dosta dobar. U principu poenta je da gradite repitaciju u gradu, time sto izvrsavate zedatke koje imate zadate i naptedujete, onda se prikljucite odredjenoj zajednici i dobijete nove zadatke.Puno magije, viteske opreme i zanimljivih zadataka. Mapa ima i teleporte ali dok ih ne nadjete ocekuje vas neumorno trcanje i upoznavanje mape. obi-wan, Avocado and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 28, 2018 Пријави Подели Написано Август 28, 2018 On 24.8.2018. at 19:12, obi-wan рече Sve ti je to do licnih preferencija. Ne kazem da MMO nije dobar uopste, ali za moj pojam nema izgleda ni da se priblizi dobrom singlu, kamoli da ga prestigne. Mislim da nije samo do ličnih preferencija, već i do žanra igre. Igre koje se oslanjaju na dobru priču (koje čini mi se preferiraš) su naravno daleko bolje u singlu. Pucačine, sportske, igre poput world of tanks, RT strategije i slično teško da mogu da budu bolje u singlu. Za sada, koliko god dobar AI da naprave u takvim igrama, uvek nađeš neku falinku u AI (način da ga pobediš na koji AI ne zna da reaguje) koju onda izrabljuješ do besvesti i to ti obavezno posle nekog vremena dosadi. Čak i kad AI uznapreduje, čini mi se da je kod takvih igara uvek zabavnije pobediti nekog drugog čoveka, nego pobediti kompjuter. Ja volim i neke žanrove za koje je single keva i neke koje jedino imaju smisla u multi... Naravno, problem je i što se danas pravi baš mnogo multi igara koje su pay to win... takođe se svesno ubacuje i veća doza randoma koja omogućava nubarama da imaju bar neke šanse protiv dobrih igrača... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 28, 2018 Пријави Подели Написано Август 28, 2018 пре 46 минута, Avocado рече Za sada, koliko god dobar AI da naprave u takvim igrama, uvek nađeš neku falinku u AI (način da ga pobediš na koji AI ne zna da reaguje) koju onda izrabljuješ do besvesti i to ti obavezno posle nekog vremena dosadi. Čak i kad AI uznapreduje, Stoji ovo sto kazes. Ali, recimo, AI inteligencija igara, dosta zavisi i od jacine proca tj. od overclocka proca , IPC-a, broja jezgara procesora i slicnih stvari. Ako su ovi parametri na procu najbolji ( citaj, procesor od 300 - 400E ) onda se i AI u igrama , ( kada se postavi na najacu tezinu ) ponasa odlicno. U svakom slucaju, naravno da su MP igre neizvesnije i nepredvidivije od SP igara, ali, ako se ispune ovi gore uslovi ( money, money ) onda i AI u SP igrama sljaka odlicno i dosta 'sofisticirano'. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 28, 2018 Пријави Подели Написано Август 28, 2018 Opet ovo xD Napravljeno za stvaranje zavisnosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука