Михајло Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 1405_love Моја омиљена А после Call of Duty.. сви делови medal of honor Sid Meier's Civilization Mass efect али без премца...коју играм већ пар година Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Sad ništa, a igrao sam World of Warcraft, Counter Strike 1.3/1.6/2.0, Conquer 2.0, Prince Of Persia, MAME32, Warcraft (Frozen Trone), Starcraft, Half-Life, Need for Speed, Far Cry, ... itd greengrin http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Ово су неке које играм када имам времена: FIFA 11 - We Are 11 Trailer [HD] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Star Wars, pre svega... greengrin tactical shooter i RPG... RTS (SW Empire at War) i arena (SW Battlefront)... Sad, ima tu i drugo stosta, ali prvo ovo... Od malih preporucujem novu na-desno-skrolujucu pucaljku odlicnog izgleda - Star Blaze 2... I naravno - Luxor 3... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Ова је одлична..одиграо сам је и још пар звезданих ратова... Олд репаблик торентујем..па да бидим.. bandit Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Ja samo CS 4chsmu1 Šta ćeš...navika bandit bandit bandit 0102_laugh 0102_laugh bandit bandit bandit smej.gif smej.gif smej.gif drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 bandit bandit Nisam znala...a da sam znala,ne bih bandit bandit bandit bandit “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 bandit bandit Nisam znala...a da sam znala,ne bih bandit bandit bandit bandit Ma ne brini bicu i ja tamo Ja sam sa ovim skupljao fragove Quake III Arena: Nightmare Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Ja sam bila ubeđena da bi ti neku igricu o evoluciji,ako postoji takva...koja na najbolji nacin kroz igru objašnjava TE.Ajde Akvilio priznaj,ima takva negde? bandit bandit “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Ja sam bila ubeđena da bi ti neku igricu o evoluciji,ako postoji takva...koja na najbolji nacin kroz igru objašnjava TE.Ajde Akvilio priznaj,ima takva negde? bandit bandit Pa rekao ti Milan Tarot, za pro evolution se takodje ide u pakao. bandit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Ja sam bila ubeđena da bi ti neku igricu o evoluciji,ako postoji takva...koja na najbolji nacin kroz igru objašnjava TE.Ajde Akvilio priznaj,ima takva negde? prst ka dole greengrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 I knew it...I just knew it!Možda je i Akvilio smislio :229229229: :229229229: ( pod drugim imenom,zajedno sa deda Mrazoom) :229229229: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 ја не смем ни да саставим списак пошто се играм на писију од 1. разреда основне confused winter клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 ја не смем ни да саставим списак пошто се играм на писију од 1. разреда основне 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Jel to bio neki 286? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука