Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

наравски, најбоље обожавам C&C Generals ... и то као Laser General обично, тешко ми ко уђе у базу, ал не играм тако један на један ... један на један играм као терориста ...

мада ову Star Wars - Empire At War нисам одавно ... доста сам је дуго играо, на крају се изиграо, после убацивао скрипте за инстант градњу, повећавао и смањивао на ''реалну'' скалу објекте, population cap повећавао на 10к да бих правио ненормалне битке по количини бродова или јединица ...

неиживљен :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Veoma slabo do nikako (ne) igram igrice na kompu, tj one koje se instaliraju. Igram online. Ako igram.

Ali od softvera zabavnog karaktera moram da pohvalim jedan programčić koji sam imao nekad, pa sinoć ponovo instalirao - ČAROBAN JE.

Zove se Natura Sound Therapy i ima i neku opciju za stimulisanje moždanih talasa ako se stave slušalice, ali ja ga koristim da pustim neki prirodni zvuk dok spavam. Ima po 4 opcije svakog zvuka, a to su Okean, Kiša, Potok, Ptice, Grmljavina, ima bubnjevi oni prirodni, muzika, panova frula... i sve može da se kombinuje i podešava jačina. Ja stavim jedan od ta 4 zvuka okeana (kao što rekoh, za svaku vrstu zvuka ima 4 različite varijante) i jednu od grmljavina... milina za spavanje

Подели на овим сајтовима

само чекам један дан да те видим на вратима са месарском куком и крвавим очима, кад ти нешто упишу тако у спавању  319.gif :) :) greengrin greengrin

које онлајн ?

Подели на овим сајтовима

Ma na fb bre, poker, millionaire city i tako.

Šta mogu da mi upišu mp3 zvukom okeana?  :) :) greengrin

Ima i da skinu čitavi diskovi takvih zvukova... ono, "Day in a monastery garden" i čuješ samo šuškanje lišća i ptice i tako greengrin

Ali ovaj program je baš mega. Noćas celu noć sam se osećao kao da spavam na plaži.  319.gif

Подели на овим сајтовима

Миљане, који си згубидан - мада сам и ја једно време озбиљно губио време на mafiawars-у и пар других rpg игара на фејсу  :cheesy2: има занимљивих да се заборавиш да једеш  0110_hahaha

па сублиминално, колега молим вас ... параноје и тако то  :cheesy2:

шалио сам се наравно  bleh 0110_hahaha 0110_hahaha

нећу да те питам шта си радио у по ноћи на плажи и са ким  :cheesy2: :) :)

Подели на овим сајтовима

Pa šta sam radio, napisao sam - spavao sam 0110_hahaha

A subliminalne poruke... missim... paranoišeš, a znaš da ja to ne volim  0110_hahaha

I zašto zgubidan? Meni ne znam koliko prijatelja pošalje pomoć na pokeru, ja spiskam pare i tako svakog dana 0110_hahaha

A Millionaire city proverim jednom-dvaput dnevno i kupim kiriju par dana i to je to.

Подели на овим сајтовима

ц, што се увреди, боље да се нисам шалио  greengrin :drugarstvo:

мислио сам симпатично да испадне, ал ме моја репутација бруталности кочи  0205_whistling

соооорррррррррррииииииииииии  0110_hahaha 0102_laugh :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

наравски, најбоље обожавам C&C Generals ... и то као Laser General обично, тешко ми ко уђе у базу, ал не играм тако један на један ... један на један играм као терориста ...

мада ову Star Wars - Empire At War нисам одавно ... доста сам је дуго играо, на крају се изиграо, после убацивао скрипте за инстант градњу, повећавао и смањивао на ''реалну'' скалу објекте, population cap повећавао на 10к да бих правио ненормалне битке по количини бродова или јединица ...

неиживљен :drugarstvo:

Ako slucajno nisi probao, imas i nastavak "Forces of Corrutpion"... dada isus-sinai

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Помаже Бог!

Извињавам се ако постоји тема...

Које игрице играте...(ако играте)

Ево један нова...

1405_love

Politik Simulator 2 - Rulers of Nations

Постављена слика

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ja samo CS  confused Šta ćeš...navika  1405_love srecan

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...