Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 наравски, најбоље обожавам C&C Generals ... и то као Laser General обично, тешко ми ко уђе у базу, ал не играм тако један на један ... један на један играм као терориста ... мада ову Star Wars - Empire At War нисам одавно ... доста сам је дуго играо, на крају се изиграо, после убацивао скрипте за инстант градњу, повећавао и смањивао на ''реалну'' скалу објекте, population cap повећавао на 10к да бих правио ненормалне битке по количини бродова или јединица ... неиживљен клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 иначе, и ја сам се спржио на причу из кеца ... постао ми је омиљени карактер Star Wars-а http://starwars.wikia.com/wiki/Galen_Marek Wookieepedia, извор свих информација о Star Wars серијала ... http://starwars.wikia.com/wiki/Main_Page клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Veoma slabo do nikako (ne) igram igrice na kompu, tj one koje se instaliraju. Igram online. Ako igram. Ali od softvera zabavnog karaktera moram da pohvalim jedan programčić koji sam imao nekad, pa sinoć ponovo instalirao - ČAROBAN JE. Zove se Natura Sound Therapy i ima i neku opciju za stimulisanje moždanih talasa ako se stave slušalice, ali ja ga koristim da pustim neki prirodni zvuk dok spavam. Ima po 4 opcije svakog zvuka, a to su Okean, Kiša, Potok, Ptice, Grmljavina, ima bubnjevi oni prirodni, muzika, panova frula... i sve može da se kombinuje i podešava jačina. Ja stavim jedan od ta 4 zvuka okeana (kao što rekoh, za svaku vrstu zvuka ima 4 različite varijante) i jednu od grmljavina... milina za spavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 само чекам један дан да те видим на вратима са месарском куком и крвавим очима, кад ти нешто упишу тако у спавању 319.gif :) greengrin greengrin које онлајн ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Ma na fb bre, poker, millionaire city i tako. Šta mogu da mi upišu mp3 zvukom okeana? :) greengrin Ima i da skinu čitavi diskovi takvih zvukova... ono, "Day in a monastery garden" i čuješ samo šuškanje lišća i ptice i tako greengrin Ali ovaj program je baš mega. Noćas celu noć sam se osećao kao da spavam na plaži. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 evo baš ga skidam... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Миљане, који си згубидан - мада сам и ја једно време озбиљно губио време на mafiawars-у и пар других rpg игара на фејсу :cheesy2: има занимљивих да се заборавиш да једеш 0110_hahaha па сублиминално, колега молим вас ... параноје и тако то :cheesy2: шалио сам се наравно bleh 0110_hahaha 0110_hahaha нећу да те питам шта си радио у по ноћи на плажи и са ким :cheesy2: :) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Pa šta sam radio, napisao sam - spavao sam 0110_hahaha A subliminalne poruke... missim... paranoišeš, a znaš da ja to ne volim 0110_hahaha I zašto zgubidan? Meni ne znam koliko prijatelja pošalje pomoć na pokeru, ja spiskam pare i tako svakog dana 0110_hahaha A Millionaire city proverim jednom-dvaput dnevno i kupim kiriju par dana i to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 ц, што се увреди, боље да се нисам шалио greengrin мислио сам симпатично да испадне, ал ме моја репутација бруталности кочи 0205_whistling соооорррррррррррииииииииииии 0110_hahaha 0102_laugh :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Ja sam Bosanac. A i primam se k'o saučešće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 mense0198626478946378946 kad se neko prima....to znači da je iskren 70zfof0qsamomolitva Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 наравски, најбоље обожавам C&C Generals ... и то као Laser General обично, тешко ми ко уђе у базу, ал не играм тако један на један ... један на један играм као терориста ... мада ову Star Wars - Empire At War нисам одавно ... доста сам је дуго играо, на крају се изиграо, после убацивао скрипте за инстант градњу, повећавао и смањивао на ''реалну'' скалу објекте, population cap повећавао на 10к да бих правио ненормалне битке по количини бродова или јединица ... неиживљен Ako slucajno nisi probao, imas i nastavak "Forces of Corrutpion"... dada isus-sinai "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 јесам, играо оба играо нешто скоро? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Помаже Бог! Извињавам се ако постоји тема... Које игрице играте...(ако играте) Ево један нова... 1405_love Politik Simulator 2 - Rulers of Nations Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Ja samo CS confused Šta ćeš...navika 1405_love srecan Млађони је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука