Милан Меденица :) Написано Октобар 7, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 то је брате Протомајсторе као кад би реко да је шах лош за мозак или лопта за ноге ... јесте брате истина сува да све боли после тога и ноге и глава, али далеко од тога да је шкодљиво ... дакле, слажем се и са тобом и са Моцартом ... и да постоје и ''игре'' које су строго орјентисане на деструкцију ... што се тиче конкретно пасијанса, то јесте једно од најстаријих отварања тарота, а карте које се користе се јесу некад користиле у арапском тароту ... мада не видим да због тога можемо да оправдамо тај став да су све игре на рачунару демонско деловање и одвлачење од посла ... разумем ја, да ти и ја, као бивши гејминг фанатици смо нарочито подложни, али сад кад смо преживели не треба баш да то пистовећујемо са хероином, који нема нити један позитиван ефекат ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Некада сам играо ко луд игрице сада се то свело на ФифУ (фудбал) и Формулу. И то све када стигнем, волео сам а и сада би Нид фор Спид... и пуцање у првом лицу. Али сада као што рекох једва стигнем фудбал :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 ja samo pes pikam Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 ?????? ??? ????? ?? ??? ?????? ???? ?? ?? ????? ?? ???? (??????) ? ???????. ? ?? ??? ???? ???????, ????? ??? ? ? ???? ?? ??? ??? ????... ? ?????? ? ????? ????. ??? ???? ??? ??? ????? ????? ??????? ?????? :smiley: Volim i ja fuci, al PES, a ko nije ovo probao nema pojmma ozivotu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 a kamo li o mitarstvima...čekam da microsoft,ubisoft ili eidos izbaci mitarstva u 1. licu.......rokaću do besvesti...i demone i vodiča,ako ga bude...1405_love "Aerial toll-houses 2,the return of the man without sins" čovek koji je zeznuo mitarstva...imao vizu klapklap Aerial toll-houses sad znamo i kako se kažu mitarstva na engleskom Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 a kamo li o mitarstvima...?ekam da microsoft,ubisoft ili eidos izbaci mitarstva u 1. licu.......roka?u do besvesti...i demone i vodi?a,ako ga bude...0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Aerial toll-houses 2,the return of the man without sins" ?ovek koji je zeznuo mitarstva...imao vizu 0110_hahaha Aerial toll-houses sad znamo i kako se kažu mitarstva na engleskom kratko i jasno 0405_feel 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ZLyinpmEkms Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 konstantine,kad sam ovo okrenuo ti si još skakutao po ihtusu... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 konstantine,kad sam ovo okrenuo ti si još skakutao po ihtusu... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahama daj bre, ces online da te odrem..naravo ja samAXIS(DOUTCHLAND REPUBLK) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 ne smem online.....moraću da ispovedim to posle..pa ide epitimija...3 dana bez kompjutera..i šta onda... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 ne smem online.....mora?u da ispovedim to posle..pa ide epitimija...3 dana bez kompjutera..i šta onda...znao sam k'o svaki saveznik 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 jel bi i malo da cepa ramštajn dok me dereš..... 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 jel bi i malo da cepa ramštajn dok me dereš..... 0110_hahaharamstajn sam slusao u jaslicama bre... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahah Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 Ја хтедох мало да развијем дискусију. 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Наравно да све све има две стране, али шта ћу када сам неумерен у скоро свему. А Пимен велики поодавно рече: Све што је неумерено од демона је! Иначе имам два клинца гејмера, па им само помажем у инсталирању и кибицујем - без пипања! Имамо поред три рачунара и X-box са три џојстика и наравно PES између осталог - морао сам ово последње да расходујем. 0110_hahaha Имају по сат дневно сваки за рачунаром - за сада им је такав режим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 ????? ?? ??? ?????? ????? ?? ????????? - ?? ???? ?? ?? ????? ?????.Ih, diktatoru bre, pustu bre klince nek pragijaju(kako kazu ovi u mom kraju)kaz ti njima 'vako brate moj, koliko liturgija mesecno toliko sati dnevno na kompu mislim da je prekoposteno sa nihove strane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 7, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2009 apsolutno se slažem sa protomasterom ov d juniversa...1 sat dnevno i šlus..konstantine,znaš šta znači šlus 0110_hahaha 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука