Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Takve vrste sam igrao ali ranije i nesecam se imena a sad me smaraju. Inace sam igrao Massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) kao World Of Warcraft, Warcraft III (mada ovo ide preko Garene itd...), Conquer (nesto kao Mame 32 ali mnogo zarazno), Kanter (preko servera napr. KGB) i mnogo drugih. Sad igram fazon single player Call Of Duty (ovo nije vezano za internet). Ali na  kraju sve to prodje ta stras prema igricama, a to je najbitnije (bar je tako kod mene).

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ја не играм нешто online игре, немам времена за то. Понекад волим да одем на igrajmo.se и одиграм неку друштвену игру. Иначе то је одличан сајт.

Ovo igrajmo.se zarazno  igranjeupesku

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ух готово не пишем ништа, ал читам ријетко, ал овдје морам написати...

Играм ИКАРИАМ (ikariam.rs), јер је то стварно игрица која те ћера да је играш bighugbighug

Посебан поздрав администрторима Меденици и Мишковићу због којих и не пишем овдје да ме не би кудили и критиковали и да их не бих брукао :bicycle_2:

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Ја сам пикао својевремено ВоВ ал ме је сморило "грајндовање" (репетативно понављање досадних ствари).

Саће Старкрафт2 па ће то да буде супер онлајн, стратегије су баш добре за онлајн играње, најбоље.

Што се тиче Православља, отац Иван је одлично препоручио:

Брате, треба да се трудиш у свом животу да схватиш шта је Евхаристија. Све ће од тог момента бити другачије у животу. тада се Бог усељује у наш живот и сваки наш корак бива благодарење Богу за све.

Због овога, најтоплије препоручујем ти да скинеш и преслушаш ово. Ради се о одличном предавању владике Атанасија (Јевтића) одржаном 1988. на тему св. Евхаристије и Литургије уопште које заиста објашњава, на веома жив и јасан начин, шта је то (а шта није) света Литургија. Предавање је изванредно за некога ко још не зна пуно о овој теми (али и за некога ко зна).
Подели на овим сајтовима

Играм ИКАРИАМ (ikariam.rs), јер је то стварно игрица која те ћера да је играш :cheesy:

Посебан поздрав администрторима Меденици и Мишковићу због којих и не пишем овдје да ме не би кудили и критиковали и да их не бих брукао :)

hehe to bratac  :drugarstvo: 1405_love

igrao i ja Ikariam super mi išlo ali me banovali tamo... Sad samo cepam KA i čitam vaš forum  0102_laugh

Haj, nego i ja bih da me neko plati radni staž za vreme što sprovodim na netu  0442_feel

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

Играм ИКАРИАМ (ikariam.rs), јер је то стварно игрица која те ћера да је играш :)

Посебан поздрав администрторима Меденици и Мишковићу због којих и не пишем овдје да ме не би кудили и критиковали и да их не бих брукао :)

hehe to bratac  :( 4chsmu1

igrao i ja Ikariam super mi išlo ali me banovali tamo... Sad samo cepam KA i čitam vaš forum  :)

Haj, nego i ja bih da me neko plati radni staž za vreme što sprovodim na netu  whackado

А играо си на РС?

Пратиш РС форум? пишеш под којим ником?

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

Ја сам само на овом и КА форуму.  0110_hahaha

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Često igram one relativno male igrice u kojima je poanta naci skrivene predmete.  Takozvane "hidn obdžekt gejms" ili po naški "Oštro oko".

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

@Meda

Force - kec je super, dvojku cekam, prica je stvarno iznenadjujuce dobra... :D

Nego, igras li strategije? zru

Постављена слика   Постављена слика

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...