Срндаћ Написано Јун 27, 2019 Пријави Подели Написано Јун 27, 2019 On 20.6.2019. at 13:52, obi-wan рече https://www.vg247.com/2019/06/19/final-fantasy-vii-tifa-redesign/?fbclid=IwAR3pvxN7rMIBxywG9eGv9459jaAH6wtA4lnWIuUWqHLKexBmXlywNCeA588 Square Enix’s ethics department(*) trazi od developera da se glavnoj curi u igri smanje sise... ... (*) eticki komitet (???) https://9gag.com/gag/a73RzrL?ref=fsidebar THEY WILL BOUNCE!!!! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2019 Пријави Подели Написано Јун 30, 2019 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2585227904821116&set=gm.2394145963977723&type=3&eid=ARAne8fWF2vCJl6IqzEmZ-KNfhx0E1nrAUVf6z1bLcfAHPmG-nuURkjD-S6xssPy8oTJD8WrPyTedRCg&ifg=1 Срндаћ, Bokisd and drvce је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 3, 2019 Пријави Подели Написано Јул 3, 2019 Crussader Kings 2... ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2361379970800869&set=gm.2401385453253774&type=3&eid=ARDEP3dgJSG2y5DKKo8PvUHq_WMeWCAx7GMKWaPeVL-defoI9Wt2DO31ommPmQSRb8wtqyGG2HPhCxhG&ifg=1 Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 3, 2019 Пријави Подели Написано Јул 3, 2019 Kad mi daju bebu dok sam u gejmu Lasciate mi countare Flojd, Dominika, Благовесник and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јул 3, 2019 Пријави Подели Написано Јул 3, 2019 @goranger хсхахах, газиш ли бураније брате мој? Трчипш и пуцаш? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 3, 2019 Пријави Подели Написано Јул 3, 2019 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @goranger хсхахах, газиш ли бураније брате мој? Трчипш и пуцаш? Hvatam zalet malo vezbam malo gledam Cologne Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 3, 2019 Пријави Подели Написано Јул 3, 2019 пре 8 часа, goranger рече Kad mi daju bebu dok sam u gejmu Lasciate mi countare Tako li se cuva bebac? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 Aliluja obi-wan, Flojd and matija_ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 пре 46 минута, goranger рече Aliluja Sto bi rekli u Danilovgradu - koja je presha?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 1 hour ago, obi-wan рече Sto bi rekli u Danilovgradu - koja je presha?... 430 polovna. Godinu i po stara. Garancija jos toliko. Nova je 1000. Morao sam uzeti jos napajanje malo jace. Upade mi 1000w revolution87+ obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 4, 2019 Пријави Подели Написано Јул 4, 2019 пре 17 минута, goranger рече 430 polovna. Godinu i po stara. Garancija jos toliko. Nova je 1000. Morao sam uzeti jos napajanje malo jace. Upade mi 1000w revolution87+ Trosi k`o TA pec... je l` bucna, kakav joj je ventilator? matija_ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 пре 10 часа, obi-wan рече Trosi k`o TA pec... je l` bucna, kakav joj je ventilator? Nemam pojma Sad samo osluskujem korake terorista na Hyperx cloud II obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 пре 4 часа, goranger рече Nemam pojma Sad samo osluskujem korake terorista na Hyperx cloud II Pa cim to mozes da osluskujes, znaci da je dovoljno tiha dok radi. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 5, 2019 Пријави Подели Написано Јул 5, 2019 пре 5 часа, goranger рече Nemam pojma Vidi, da te ne plasim, ali taj model nije bas najbolji u klasi 1080Ti kartica sto se tice hladjenja, treba videti kako se krecu temperature, narocito u idle i mirovanju jer ove nove kartice ne ukljucuju ventove do nekih 60c i moze da se nagura dosta temperatura , narocito sada kada je leto i ako kuciste nije bas vrhunsko i nema dobar protok vazduha , ja bih proverio temperature i ako treba postavio custom fun mode jer moze kod tih kartica da bude lose odradjen automatski fun mode... Inace kartica je vrhunska po perfomansama. goranger and matija_ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 6, 2019 Пријави Подели Написано Јул 6, 2019 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2422508004478221&set=gm.2407427522649567&type=3&eid=ARC6WldwEz2j4-J9t5r5Hb4wjkb5p4DQLP4UHsJV_NWoOkrLOutKj24UL0GApIIEbOqRy_LxSHenZ8FC matija_ and goranger је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука