DYNABLASTER Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Amiga Rulez! :cheesy: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Projekt Igi 1 i 2 i Red Faction 1-3 tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 15, 2011 Пријави Подели Написано Април 15, 2011 http://armorgames.com/play/10591/interlocked Probajte... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 15, 2011 Пријави Подели Написано Април 15, 2011 Nije losa http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 15, 2011 Пријави Подели Написано Април 15, 2011 Како да решим 6?Браво за игрицу одлична је prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 16, 2011 Пријави Подели Написано Април 16, 2011 Хвала Драги..до 10 сам стигао,добра игрица стварно 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
avatar011 Написано Април 23, 2011 Пријави Подели Написано Април 23, 2011 C64 0102_laugh Elite Supremacy Boulder Dash Great Giana Sisters Samurai Warrior (Usagi Yojimbo) Blue Max Shinobi Rick Dangerous Barbarian PC StarCraft Grim Fandango Baldur’s Gate The Longest Journey Fallout Age of Empires Civilization Diablo 0442_feel Млађони је реаговао/ла на ово 1 Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће у најскривенијем језгру његове личности. Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено, али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта може и шта треба да постане. Виктор Франкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 jel ima neko counter strike mapu misije na Kosovu? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Препоручујем и Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Наравно..било која верзија Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 и Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Ma ne brini bicu i ja tamo Ja sam sa ovim skupljao fragove Quake III Arena: Nightmare http://www.quakelive.com/#!home ја играм ово oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Prince of Persia: цео серијал.. Екстра игрица. Играо сам Battle of Immortals, једва се одвикао од игрице. Тренутно играм неке на фејсу.. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 da....još uvijek je igram! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Онда ће ти се свидети Elder Scrolls V: Skyrim Мени се свидела Биљана, Ћириличар and Odahviing је реаговао/ла на ово 3 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука