Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 modern warfare... и то само online... klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> нисам, не волим scifi crvenilo ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 modern warfare... и то само online... Nisam to mislio, nego ako si igrao singl MW, koji deo price/kampanje? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ма не знам, кратка је кампања, и смори ме... 1000000001010 Најјачи ми је део у авиону.... Мада то није кампања... ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Дал се неко сећа овога и овога obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 za mene su oduvek postojale samo dve igre: PES i CS pa 50 mesta prazno pa ostalo.. (nekad se igrao i Call of Duty, Colin McRae Rally..itd. al na kratko. PES i CS ne zastarevaju tuzansmajli8904 ) tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 @lokopaloko Koja je ovo strategija? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Strashno, kakvi sve video ziloti ovde postoje... :cheesy: You n-wah! 319.gif А стратегија је легендарни Panzer general... Ћириличар and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Јаоооо, дааааа!!!! :cheesy: А да ли је неко играо ово? 319.gif ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 You n-wah! greengrin 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 е људи, немо да вадим прљав веш dance67890 0442_feel од-ли-чан сајт за ентузијасте најматорих игара 0442_feel http://www.abandonia.com/ погледајте и падајући мени под именом AB Network, за друге сајтове који држе остале игре не заборавите, требаће вам помагала: http://www.abandonia.com/en/programs клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 ево неких мојих омиљених године издања варирају од 1978-1999 по мојој слободној процени 0442_feel фасцинантно је то да чак и данас могу ове све игре да се пикају без проблема и да не досаде 4-D Sports Boxing Airborne Ranger Alien Breed Another World Arkanoid Atomix Black Cauldron Blockout BloodNet Bubble Bobble BurgerTime Castle Wolfenstein Castle Adventure Carrier Command Centurion - Defender of Rome Civilization Congo Bongo Conflict - Middle East Political Simulator Conan - The Cimmerian Command & Conquer Cool World Dark Seed II Descent Defender of the Crown Digger Doom II - Hell on Earth Double Dragon Dune DreamWeb Dyna Blaster (сад знате одакле је мазнуо име наш форумаш) Dylan Dog - The Murderers Elite Elder Scrolls - Arena F-19 Stealth Fighter Eye of the Beholder Flashback Gateway - Frederik Pohls Golden Axe Gods Grand Theft Auto Harpoon Hitchhikers Guide to the Galaxy Incredible Machine Indiana Jones and the Last Crusade Jagged Alliance J-Bird Kings Quest - Quest for the Crown Lemmings Leisure Suit Larry серијал 0442_feel Mah Jongg Millenium - Return to Earth Monkey Island - The Secret of Monkey Island Need for Speed Neuromancer dance67890 OutRun Operation Wolf Panzer General PC-Man Patrician Paratrooper Pirates Gold Popcorn Prince of Persia Scorched Earth Settlers SimCity 2000 SimEarth - The Living Planet Sopwith Space Invaders Space Quest - The Sarien Encounter Star Wars - X-Wing Supaplex Styx Syndicate Tetris Tristan Pinball Tyrian 2000 Ugh Warcraft - Orcs and Humans Wing Commander Wolfenstein 3D - да, прва тродимензионална игра! Xenon 2 Megablast али ова игра је покренула револуцију 1997. године 0442_feel MDK - Murder Death Kill клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 chu mazno, chak sam je i opisao za Amiga Style casopis 0442_feel nego zaboravio si Escape from the Planet of the Robot Monsters! :cheesy2: pa Super Cars II Lotus Esprit turbo Challenge itd, e a ima jedna pucacka u svemiru, prilicno retka igra hidden Gem sto bi se reklo- grafika i atmosfera izuva, al zaboravio sam sad kako se zove lol jednako dobra kao i Project X samo se skroluje uvis Speedball 2 al pored DYNA BLASTER-a meni najbolje igre ikada, zesce krljanje je bilo udvoje Smash TV protiv kompa, znaci dva dzojstika, jedan upravlja beganje a drugi shurenje, koja frka 0203_cool uh a Chaos Engine smej.gif a ovo kad se pojavilo IBM PC je bio na nivou kineske fiskalne kase smej.gif a setio sam se one retke, jeste naveo si Xenon 2 megablast smej.gif Xenon 2: Megablast Amiga A500 Soundtrack al i SWIV je zakon i Another World ma ima milion igrica :cheesy2: a prvi komentar na Youtube sve govori smej.gif Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 безвезе ми да ти кажем да си омашио тему 319.gif 4chsmu1 319.gif запази наслов 319.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 10, 2011 Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Колико вас је фосила... 319.gif ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2011 Колико вас је фосила... 0205_whistling то се зове вишедеценијско искуство, а ја сам играо до 1.6 верзије CS - тако да не изазивај greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука