GeniusAtWork Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 4 часа, matija_ рече Sto se tice gta igrao sam ga pre dok sam bio bludnik ali od skora pre jedno pola godine prestao sam dosta igara da igram. Danas mladi postaju bludnici veoma rano. Ja sam mislio na one igre koje mogu da me nauce necemu. На другој теми си написао да имаш 13 година. Кад је било то пре, блудничио си у вртићу? obi-wan, Милан Ракић, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 пре 44 минута, GeniusAtWork рече На другој теми си написао да имаш 13 година. Кад је било то пре, блудничио си у вртићу? немате појма, не знате да се од блуда брзо пропадне и оматори, а још се и квантно старење убрзало у последње време... matija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Inace, kad smo kod igranja, nadjoh widescreen patch za moj omiljeni Republic Commando, pa ga sad po prvi put teram na 1080p... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
matija_ Написано Јануар 5, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 (измењено) пре 7 минута, obi-wan рече Inace, kad smo kod igranja, nadjoh widescreen patch za moj omiljeni Republic Commando, pa ga sad po prvi put teram na 1080p... ... Играо сам га. Добра је игра. Само не знам да ли је у реду давати много пара на игре. Има их колико хоћеш али само толико пара нема. Измењено Јануар 5, 2019 од matija_ Грешка у писањз Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 "Stealth mode", level "ultimate"... ИгорМ, Поет and Branislav81 је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 15, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2019 ИгорМ, ronin and Поет је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 16, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2019 PAZNJA! 30+! Ova igra je SINGLE-player! - ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 Novi Anno... ... Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 Sad pikam Generals, odlicna igrica. ?Sve preporuke, treba probati. obi-wan and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 Darkaim...odličan hack za cs go obi-wan and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 GOG slavi 10 godina postojanja... ... 10 year journey to bring old games back to life "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 ... Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 @Liga Džentlmena Sine to moze 1v1 kad god zelis, ko izgubi ili pobedi vodi u kafanu. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 @goranger Nije valjda da si pacer, da mora hack? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 17, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2019 пре 26 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Sine to moze 1v1 kad god zelis, ko izgubi ili pobedi vodi u kafanu. Ajde, online rat. Heh, ajd sledece nedelje da zakazemo jednu borbu, al nema nuklearki i lasera da se koriste. ? Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука