Милошшш Написано Новембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2018 Поет је реаговао/ла на ово 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гагић Написано Новембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2018 Не играм игрице... Никакве. Нисам њихов љубитељ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 19, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2018 пре 44 минута, Гагић рече Не играм игрице... Никакве. Нисам њихов љубитељ. Ali si ljubitelj pricanja cega nisi ljubitelj, je l da? Kao oni ateisti, samo idu okolo i pricaju sta sve ne prihvataju... obi-wan and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гагић Написано Новембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2018 пре 21 часа, drvce рече Ali si ljubitelj pricanja cega nisi ljubitelj, je l da? Kao oni ateisti, samo idu okolo i pricaju sta sve ne prihvataju... У овом одељку лепо је постављено питање: "Да ли играте компјутерске игрице и које ?" , и ја сам дао одговор на то питање. Не знам шта је требало да напишем, или поставим у овај одељак, поготово ако не играм игрице . . . Ко жели, нек` стави шта му је воља у овај одељак - немам ништа против игрица (и играча). Моја интересовања су само другачија, ништа више. И још нешто: ако ја нисам љубитељ игрица, то не значи да су оне мање вредне онима који су њихови љубитељи !!!!! А то да ли сам љубитељ причања онога чега нисам љубитељ, јесте питање које има одричан одговор, јер више волим афирмацију (доброг) од изношења негација... Ето. И немој, брате, да ме "подбадаш" да се настављамо преко овог форума . . . Није лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2018 пре 3 часа, Гагић рече У овом одељку лепо је постављено питање: "Да ли играте компјутерске игрице и које ?" , и ја сам дао одговор на то питање. Не знам шта је требало да напишем, или поставим у овај одељак, поготово ако не играм игрице . . . Ко жели, нек` стави шта му је воља у овај одељак - немам ништа против игрица (и играча). Моја интересовања су само другачија, ништа више. И још нешто: ако ја нисам љубитељ игрица, то не значи да су оне мање вредне онима који су њихови љубитељи !!!!! А то да ли сам љубитељ причања онога чега нисам љубитељ, јесте питање које има одричан одговор, јер више волим афирмацију (доброг) од изношења негација... Ето. И немој, брате, да ме "подбадаш" да се настављамо преко овог форума . . . Није лепо. Jeste, dodjes na sever i kazes ja ne volim zvezdu, (il na jugu da ne volis partizan) i prosto imas drugacije stavove... Jednostavno, postoje okruzenja u kojima je upadljiva oskudica civilizovanog ophodjenja i takva mesta treba izbegavati. obi-wan and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2018 @Поуке.орг инфо Pes > Fifa. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гагић Написано Новембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2018 пре 21 часа, drvce рече Jednostavno, postoje okruzenja u kojima je upadljiva oskudica civilizovanog ophodjenja i takva mesta treba izbegavati. Опходим се цивилизовано, само сам (сада разумем) погрешно схватио питање "Да ли играте компјутерске игрице и које ?" које је постављено (по многима) са намером да прикупи искључиво љубитеље видео игара у овом одељку... Ја сам дао одговор на питање, (нисам никоме хтео да ставим пикавац у око) а други су писали у прилог употребе/неупотребе видео игрица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 23, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2018 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Kad konacno uspes da prikupis ceo oklop... ... https://www.facebook.com/groups/147520875306921/?multi_permalinks=2071602306232092%2C2071453566246966&notif_id=1543049248331292&notif_t=group_activity&ref=notif ИгорМ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Dobro jutro obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 1 hour ago, goranger рече Dobro jutro Opet iz stete, a? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 8 минута, obi-wan рече Opet iz stete, a? Nije lako igrati do 6:00. Ne zbog umora koliko zbog bola u levoj ruci koliko si najduže igrao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 пре 1 минут, goranger рече Nije lako igrati do 6:00. Ne zbog umora koliko zbog bola u levoj ruci koliko si najduže igrao? Najvise 7-8 sati, npr. Republic Commando, ili KotOR. Posle toga zamor neminovno skroz urusi svaku mogucnost za dalje uzivanje. Inace, ovo je bilo retko, najcesce kad nesto igram to bude negde 2-3 sata, otprilike u trajanu jednog filma ili nesto malo duze. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2018 Šta se igra ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука