Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 44 минута, Гагић рече

Не играм игрице... Никакве. Нисам њихов љубитељ.

Ali si ljubitelj pricanja cega nisi ljubitelj, je l da? Kao oni ateisti, samo idu okolo i pricaju sta sve ne prihvataju...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, drvce рече

Ali si ljubitelj pricanja cega nisi ljubitelj, je l da? Kao oni ateisti, samo idu okolo i pricaju sta sve ne prihvataju...

У овом одељку лепо је постављено питање: "Да ли играте компјутерске игрице и које ?" , и ја сам дао одговор на то питање. Не знам шта је требало да напишем, или поставим у овај одељак, поготово ако не играм игрице . . .  Ко жели, нек` стави шта му је воља у овај одељак - немам ништа против игрица (и играча). Моја интересовања су само другачија, ништа више. И још нешто: ако ја нисам љубитељ игрица, то не значи да су оне мање вредне онима који су њихови љубитељи !!!!! А то да ли сам љубитељ причања онога чега нисам љубитељ, јесте питање које има одричан одговор, јер више волим афирмацију (доброг) од изношења негација... Ето. И немој, брате, да ме "подбадаш" да се настављамо преко овог форума . . . Није лепо.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Гагић рече

У овом одељку лепо је постављено питање: "Да ли играте компјутерске игрице и које ?" , и ја сам дао одговор на то питање. Не знам шта је требало да напишем, или поставим у овај одељак, поготово ако не играм игрице . . .  Ко жели, нек` стави шта му је воља у овај одељак - немам ништа против игрица (и играча). Моја интересовања су само другачија, ништа више. И још нешто: ако ја нисам љубитељ игрица, то не значи да су оне мање вредне онима који су њихови љубитељи !!!!! А то да ли сам љубитељ причања онога чега нисам љубитељ, јесте питање које има одричан одговор, јер више волим афирмацију (доброг) од изношења негација... Ето. И немој, брате, да ме "подбадаш" да се настављамо преко овог форума . . . Није лепо.

Jeste, dodjes na sever i kazes ja ne volim zvezdu, (il na jugu da ne volis partizan) i prosto imas drugacije stavove... Jednostavno, postoje okruzenja u kojima je upadljiva oskudica civilizovanog ophodjenja i takva mesta treba izbegavati.:kriminalac:

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, drvce рече

Jednostavno, postoje okruzenja u kojima je upadljiva oskudica civilizovanog ophodjenja i takva mesta treba izbegavati.

Опходим се цивилизовано, само сам (сада разумем) погрешно схватио питање "Да ли играте компјутерске игрице и које ?" које је постављено (по многима) са намером да прикупи искључиво љубитеље видео игара у овом одељку... Ја сам дао одговор на питање, (нисам никоме хтео да ставим пикавац у око) а други су писали у прилог употребе/неупотребе видео игрица.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, goranger рече

Dobro jutro

Opet iz stete, a? 0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, goranger рече

Nije lako igrati do 6:00. Ne zbog umora koliko zbog bola u levoj ruci :)

koliko si najduže igrao?

Najvise 7-8 sati, npr. Republic Commando, ili KotOR. Posle toga zamor neminovno skroz urusi svaku mogucnost za dalje uzivanje.

Inace, ovo je bilo retko, najcesce kad nesto igram to bude negde 2-3 sata, otprilike u trajanu jednog filma ili nesto malo duze.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...