Плаво Небо Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Ima i prednja kamera ... А брате знам, него.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 30 минута, Кратос рече Ima i prednja kamera ... Moguće. Ipak, ovo je po svoj prilici ZTE Blade III, čija je prednja kamera vrlo skromnih mogućnosti, zapravo ugrađena je tek reda radi-da postoji. U VGA rezoluciji sa 640x480 tačaka, te selfiji "ispadnu" kao da su slikani fiksnim telefonom. Obaška što bi ovako kako je prikazano na fotki, umesto selfija bila zabeležena jagodica domalog prsta ove cure. Снежана and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 1 hour ago, Милан Ракић рече Moguće. Ipak, ovo je po svoj prilici ZTE Blade III, čija je prednja kamera vrlo skromnih mogućnosti, zapravo ugrađena je tek reda radi-da postoji. U VGA rezoluciji sa 640x480 tačaka, te selfiji "ispadnu" kao da su slikani fiksnim telefonom. Obaška što bi ovako kako je prikazano na fotki, umesto selfija bila zabeležena jagodica domalog prsta ove cure. Чак не би само ни то, него и цео длан Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 Нисам одавно неку играо, а када сам и играо играо сам већином симулације летења, тј ваздушних борби. И на то гледам као на себи дату могућност да испуним свој дечачки сан. Да будем пилот. Сада немам више интересовања да играм, али, и када бих играо сигурно не бих проводио сате за компом, већ највише можда пар десетина минута. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 пре 53 минута, Плаво Небо рече Нисам одавно неку играо, а када сам и играо играо сам већином симулације летења, тј ваздушних борби. И на то гледам као на себи дату могућност да испуним свој дечачки сан. Да будем пилот. Сада немам више интересовања да играм, али, и када бих играо сигурно не бих проводио сате за компом, већ највише можда пар десетина минута. @Милан Ракић Cu`s ti ovo... nema interesovanja da igra... c, c, c... Плаво Небо, Avocado and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 1 hour ago, Плаво Небо рече Нисам одавно неку играо, а када сам и играо играо сам већином симулације летења, тј ваздушних борби. И на то гледам као на себи дату могућност да испуним свој дечачки сан. Да будем пилот. Сада немам више интересовања да играм, али, и када бих играо сигурно не бих проводио сате за компом, већ највише можда пар десетина минута. Милан Ракић, Плаво Небо, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 1 hour ago, Плаво Небо рече Нисам одавно неку играо, а када сам и играо играо сам већином симулације летења, тј ваздушних борби. И на то гледам као на себи дату могућност да испуним свој дечачки сан. Да будем пилот. Сада немам више интересовања да играм, али, и када бих играо сигурно не бих проводио сате за компом, већ највише можда пар десетина минута. Ћириличар, Плаво Небо, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2017 И ево зашто су дјевојке генерално мало присутне у гејминг круговима. Брутални смо obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Децембар 11, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2017 Ево малопре одиграх један компетитив у кантер глобал офенсив. Да се подсетим. goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 1 hour ago, ГрешниСлуга рече Ево малопре одиграх један компетитив у кантер глобал офенсив. Да се подсетим. i ja tri odigrah a sad ću još jedan :-) Mogli bi da zaigramo zajedno mi sa foruma ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 пре 9 часа, goranger рече i ja tri odigrah a sad ću još jedan :-) Mogli bi da zaigramo zajedno mi sa foruma Може, али ја сам баш лош. Ево упао сам у силвер 4. Годину дана нисам играо. goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 26, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2018 http://www.eleague.com/major-2018 u toku je četvrtfinale cs go tamičenja u bostonu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 https://m.24sata.hr/sport/zivotna-prica-nike-najskupljeg-gamera-treniram-9-sati-na-dan-512016# Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 NBA Playgrounds Милан Ракић and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 Evo, vrlo sveže. Od pre 2 minuta. Dwarf paladin...zove se Kouros ( po parfemu) lvl 57. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука