Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 30 минута, Кратос рече

Ima i prednja kamera ...

Moguće. Ipak, ovo je po svoj prilici ZTE Blade III, čija je prednja kamera vrlo skromnih mogućnosti, zapravo ugrađena je tek reda radi-da postoji. U VGA rezoluciji sa 640x480 tačaka, te selfiji "ispadnu" kao da su slikani fiksnim telefonom. Obaška što bi ovako kako je prikazano na fotki, umesto selfija bila zabeležena jagodica domalog prsta ove cure.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

Moguće. Ipak, ovo je po svoj prilici ZTE Blade III, čija je prednja kamera vrlo skromnih mogućnosti, zapravo ugrađena je tek reda radi-da postoji. U VGA rezoluciji sa 640x480 tačaka, te selfiji "ispadnu" kao da su slikani fiksnim telefonom. Obaška što bi ovako kako je prikazano na fotki, umesto selfija bila zabeležena jagodica domalog prsta ove cure.

Чак не би само ни то, него и цео длан :)

Подели на овим сајтовима

Нисам одавно неку играо, а када сам и играо играо сам већином симулације летења, тј ваздушних борби. И на то гледам као на себи дату могућност да испуним свој дечачки сан. Да будем пилот. Сада немам више интересовања да играм, али, и када бих играо сигурно не бих проводио сате за компом, већ највише можда пар десетина минута.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Плаво Небо рече

Нисам одавно неку играо, а када сам и играо играо сам већином симулације летења, тј ваздушних борби. И на то гледам као на себи дату могућност да испуним свој дечачки сан. Да будем пилот. Сада немам више интересовања да играм, али, и када бих играо сигурно не бих проводио сате за компом, већ највише можда пар десетина минута.

@Милан Ракић Cu`s ti ovo... nema interesovanja da igra... c, c, c... :945729:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Плаво Небо рече

thumb.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Плаво Небо рече

Подели на овим сајтовима

И ево зашто су дјевојке генерално мало присутне у гејминг круговима. Брутални смо :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
1 hour ago, ГрешниСлуга рече

Ево малопре одиграх један компетитив у кантер глобал офенсив. Да се подсетим. :D 

i ja tri odigrah a sad ću još jedan :-)  

Mogli bi da zaigramo zajedno mi sa foruma

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, goranger рече

i ja tri odigrah a sad ću još jedan :-)  

Mogli bi da zaigramo zajedno mi sa foruma

Може, али ја сам баш лош. Ево упао сам у силвер 4. Годину дана нисам играо. :D 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу