Србадија Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 pes i nba2k Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 dobro ajde da se trkamo dota, wow, dota 2, hon, lol (na kratko), rome total war, civilisation V, warcraft 3 ft (i varijacije na temu - garena ftw), WoT, cod4, portal 2 <3, magicka, yu gi oh, magic the gathering, diablo, heartstone, starcraft (nemam novca za vise od triala), command and conquer... i sada spadoh na nista... Ћириличар, Margareta and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 пун жру гејмера... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 dota 2 Ја играо лол кренуо сам сад доту два... јел си заинтерсован да пегламо заједно? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Волим стратегије ( како РТС, тако и оне на потезе ). Ево шта сам све играо од њих ( сада ништа не играм. Понекад у паузи од учења одиграм партију-двије пасијанса на рачунару и то је то... Ееее, животе... ): -Stronghold ( 1, Crusader, 2, Legends ) -Command and conquer ( Red alert 2, Red alert 3, Generals, Generals Zero-hour, Renegade ( FPS ), TIberium wars ) -Heroes of Might and Magic III ( Restoration of Erathia, Shadow of Death, Armageddon's blade ), HoMM IV -Cossacks: Back to war -Civilization V -Europa Universalis IV -Hearts of Iron II: Doomsday, Armageddon -Crusader Kings, Crusader Kings II -Rise of Nations: Thrones and Patriots -Blitzkrieg 2 -Total war игрице ( Rome, Medieval, Medieval II, Shogun ) -Empires: Dawn of the modern world -Age of Empires 2: The Conquerors, AoE 3 -Age of Mythology ( не свиђа ми се експанзија са титанима и Атлантидом ) -Lord of the Rings: Battle for Middle Earth, LOTR:BFME 2 -Company of Heroes -Warhammer 40.000: Dark Crusade -Warcraft III ( Reign of Chaos, Frozen Throne ) Поред ових, играо сам и РПГ-ове, доооооста. Али ниједан ММО, осим што сам једном пробао WoW који ми је брзо досадио. А ево листе: -Gothic, Gothic 2 Night of the Raven, Gothic 3 -Legend of Zelda ( она прва NES игрица ) -Might and Magic VIII: Day of the Destroyer -Dark Messiah of Might and Magic -Witcher ( и мало што сам загребао једном по Witcher 2 ) -The Elder Scrolls ( Morrowind, Oblivion, Skyrim ) -GTA San Andreas А сада сам са свега овога спао на пасијанс RYLAH, Uscanac, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Igrice sam najvise igrao dok sam bio djecak i imao commodore64, ona posle njega malo na pentium I, i nakon njega pentium 486...postepeno kako je dosao internet negdje oko 1999 godine prestajem u potpunosti da igram bilo kakve kompjuterske igre, pa ni pasijans . RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Tetris... RYLAH and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Igrao sam kad sam bio mladji i dok mi je komp bio u toj formi da moze da igra igrice Dok ne uzmem nesto novo,zanimam se sa Clash of clans, na telefonu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Tetris... Cukundeda svih igara koje danas postoje... Crveni Baron, Ћириличар, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 25, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 ranije sam igrao, manje vise sve zanrove, rpg-ovi (u mom slucaju mass effect, oblivion) jedu vreme sacuvaj Boze sad samo dotu 2 ponekad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 e a kad je u doti neki lik poceo u chat da postavlja citate iz biblije... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Tetris... made in sssr sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 25, 2014 Пријави Подели Написано Август 25, 2014 Igrice sam najvise igrao dok sam bio djecak i imao commodore64, ona posle njega malo na pentium I, i nakon njega pentium 486...postepeno kako je dosao internet negdje oko 1999 godine prestajem u potpunosti da igram bilo kakve kompjuterske igre, pa ni pasijans . Kakav sunovrat! ( obi-wan, Иван Ивковић, Trifke and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 26, 2014 Пријави Подели Написано Август 26, 2014 e a kad je u doti neki lik poceo u chat da postavlja citate iz biblije... "И када хакери хакују, па покваре игру, нека их! Јер кажем вам, заиста, примили су плату своју!" Trifke and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука