Jump to content

Kako kreacionisti objasnjavaju ERV viruse

grigorije 2

Препоручена порука

Da, Darko... no njoj ne ide ni zameriti, jer je ona morala u te stvari da veruje, inaće nikada ne bi dobila ni diplomu ni posao u školi. Upoznao sam mnogo studenata na BT fakultetu koji su sami proučavajući TE zaključili da je ta religijska nauka šuplja ko sir Ementaler. Naravno, epilog je da nikada nisu mogli da prođu neke ispite, i morali su da promene fakultet.

I ja, sam kod svoje disertacije imao slična iskustva. 3 godine sam čekao na odobrenje teme, jer se u naslovu disertacije pominjala sumljiva reč "božanski". Pa sam morao sa de viđam pre sa specialnim komisijama kako bi oni procenuli, ako ja nisam skrenuo?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 201
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Da, Darko... no njoj ne ide ni zameriti, jer je ona morala u te stvari da veruje, inaće nikada ne bi dobila ni diplomu ni posao u školi. Upoznao sam mnogo studenata na BT fakultetu koji su sami proučavajući TE zaključili da je ta religijska nauka šuplja ko sir Ementaler. Naravno, epilog je da nikada nisu mogli da prođu neke ispite, i morali su da promene fakultet.

Evolucija nije dogmaticna. Kreacionizam je dogmatican.

Ja sam mislio da je to ocigledno.

A sto fali skelet na prelazu iz sircetuse u krpelja, big deal.

Upoznacu te sa mnogima koji ne misle da je suplja teorija.

PA KAKO MOZES DA POLOZIS PREDMET EVOLUCIJU AKO MISLIS DA JE EVOLUCIJA GLUPOST?

0110_hahaha            0110_hahaha

Potvrdjeno je na toliko nivoa da je to predovoljno. I nisam jedini koji to misli.

Подели на овим сајтовима

Vidi, Darko, ja bih pre rekao obratno. Da zastupnici TE moraju puno toga da objašnjavaju, jer oni negiraju Božansku intervenciju, tajne i čuda.

Zato i ima toliko nelogičnosti u toj teoriji. Ako pročitaš zadnje postove, uverićeš se u neke od tih. Ali polako. Tema nije nimalo jednostavna. I ja sam u tvojim godinama verovao u majmune i pravio referate o njima.

Подели на овим сајтовима

Potvrdjeno je na toliko nivoa da je to predovoljno. I nisam jedini koji to misli.

Jedno su naučne činjenice, kao skeleti i sl., a drugo je objašnjene naučnih činjenica - a to je već naučna filozofija. Svaka nauka, pazi dobro, potiče iz neke paradigme, okvira mišljenja, pogleda na svet, iz kojeg crpi svoje pretpostavke ili postulate, koji per se nisu dokazljivi, i u njih se samo može verovati.

Подели на овим сајтовима

Vidi, Darko, ja bih pre rekao obratno. Da zastupnici TE moraju puno toga da objašnjavaju, jer oni negiraju Božansku intervenciju, tajne i čuda.

Zato i ima toliko nelogičnosti u toj teoriji. Ako pročitaš zadnje postove, uverićeš se u neke od tih. Ali polako. Tema nije nimalo jednostavna. I ja sam u tvojim godinama verovao u majmune i pravio referate o njima.

Ti me zezas?

Подели на овим сајтовима

Jedno su naučne činjenice, kao skeleti i sl., a drugo je objašnjene naučnih činjenica - a to je već naučna filozofija. Svaka nauka, pazi dobro, potiče iz neke paradigme, okvira mišljenja, pogleda na svet, iz kojeg crpi svoje pretpostavke ili postulate, koji per se nisu dokazljivi, i u njih se samo može verovati.

Skelet je naucna cinjenica?

Подели на овим сајтовима

Akvilije, mi smo završili, jel' de?

Od tebe zavisi. Ti si obecao brzine svetlosti, geohronoloske slojeve, atomski sat i razna cuda

ali izlgeda da to macku o rep posto sam ti unistio sve "argumente" do sada.

Cekaj da vidim nesto samo...

Andronik, koliko je stara Zemlja?

Подели на овим сајтовима

Od tebe zavisi. Ti si obecao brzine svetlosti, geohronoloske slojeve, atomski sat i razna cuda

ali izlgeda da to macku o rep posto sam ti unistio sve "argumente" do sada.

Da, dolazi i to na red. Moje argumente nisi poništio, jedino ako nisi u prelesti i prehlađen. A ja još uvek čekam naučno objašnjenje kako je mogao pripadnik jedne vrste, od koga svi potičemo, da oplodi jedinku druge vrste, od koje takođe svi potičemo, ako su živeli u razmaku od 50-80.000 godina?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...