Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 18 minutes ago, Santi рече Fine su, na finim su mestima smeštene pff,(Vlado dzabe si se prijavio),nema ovde nista ni od umetnosti(mislim kao revolucionarne) ni od sablaznjavanja -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Управо сада, *Jелена* рече pff,(Vlado dzabe si se prijavio),nema ovde nista ni od umetnosti ni od sablaznjavanja Videću vas kad si ukrasim sternum Pravilima uprkos, postavim sliku... i pukne forum... Лапис Лазули and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Postoje i privremene tetovaze ... Iztetoviras se , malo se izludis ... I posle se sve vrati na staro ... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 minute ago, kamila рече Mogao bi dodati takodje i IQ 0. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Управо сада, Arsenija рече Postoje i privremene tetovaze ... Iztetoviras se , malo se izudis ... I posle se sve vrati na staro ... Postoje, kanom, i traju u teoriji par nedelja, u praksi ako imalo vodiš računa o ličnoj higijeni, ipak traju kraće njih stalno vozam po rukama. To već mogu da pokažem na fotki a one sa ,privremenim'' pigmentima ili pigmentima za trajnu šminku nisu dobro rešenje jer nakon nekog vremena ne izblede nego ti ostane muljava fleka. Mislim da Ajla može objasniti više o tome od mene. Лапис Лазули and Goku је реаговао/ла на ово 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 4 minutes ago, kamila рече Mogao bi dodati takodje i IQ 0. Ајде ти мало на администрацију, па кад се `оладиш, добро нам се вратила! Дијана., Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 5 minutes ago, Santi рече Videću vas kad si ukrasim sternum Pravilima uprkos, postavim sliku... i pukne forum... Ma forum od toga nikad nije pucao(to ovi admini osetljivi ) samo ti postavi,mi smo uz tebe! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 15 minutes ago, *Jелена* рече Ma forum od toga nikad nije pucao(to ovi admini osetljivi ) samo ti postavi,mi smo uz tebe! Videćemo, čekaj prvo da nateram čo'eka da mi je nacrta za početak, lako ćemo je nabaciti na kožu To već kad se vratim sa mora, nije mi baš pametno pre mora da je radim. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 1 hour ago, Santi рече Светислав Павловић, Kaludjerovic Sreten, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Жао ми је што је због реакције на мој пост дошло до овога. Залажем се за толеранцију и културу у комуникацији, без обзира на неслагање. Дијана., Милан Ракић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 5 hours ago, Јелена011 рече Goku, neeee. U kvalitet rada ove devojke ne ulazim, ali ako je ona hottest sto azija ima da ponudi nije ni primaci Ajli. Женска је врх, као и Ајла, наравно. Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 4 hours ago, -Владимир- рече Да,и ја сам се саблазнио, па још на хришћанском форуму,... ова омладина данас...ц,ц,ц,... куда овај свет иде... Јел може и мени на ПП ? Lajk za (kako reče Jelena) sitan tekst. Može -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 Možda znate neku tetoviranu osobu, a ja znam mnoge. Žao mi je što bar jedan dan ne možete biti na mom mjestu, i doživjeti što i ja, i sigurna sam da bi promijenili mišljenje. Kodeks ne dozvoljava da iznosim priče iz studija, a ja vam garantujem da su to najemotivnije i najiskrenije priče...čudne sudbine, i najmekša srca ih iznose. Na samom početku moje karijere, nisam slušala...jednostavno bih se isključila, i radila posao najbolje što mogu, sa ciljem da završim još jedan tattoo, ili piercing...microblading (nebitno, samo da završim). Jedna majka je promijenila moj stav. Jedna sasvim obična žena iz naroda, koja i ne ostavlja utisak osobe tipične za tu vrstu umjetnosti. Njena priča me je ostavila bez teksta, i tada sam shvatila koliko sam do tada propustila ne slušajući svoje klijente. Osjetila sam more ljubavi, tuge, sreće i beznađa...zaplakala su i najtvrđa srca...mirila se zavađena... i ne slutite kako me divni ljudi okružuju. Bilo je i onih manje dobrih, ali vjerujte mi, ispod te gomile grubosti i prividne oholosti, krije se ranjeno biće, željno razumijevanja i pažnje. Bilo je i onih agresivnijih, i nakon par sati rada, ostane samo kao pamuk meka duša, a one grubosti nema ni u tragovima. Dragi su mi moji klijenti, i nikome ne dam za pravo da ih vrijeđa, omalovažava, marginalizuje... jer oni su mi pomogli i naučili me kako se voli, sluša i štiti biće. Sanja Т., Paradoksologija, -Владимир- and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јун 23, 2016 Пријави Подели Написано Јун 23, 2016 2 minutes ago, Ayla рече Možda znate neku tetoviranu osobu, a ja znam mnoge. Žao mi je što bar jedan dan ne možete biti na mom mjestu, i doživjeti što i ja, i sigurna sam da bi promijenili mišljenje. Kodeks ne dozvoljava da iznosim priče iz studija, a ja vam garantujem da su to najemotivnije i najiskrenije priče...čudne sudbine, i najmekša srca ih iznose. Na samom početku moje karijere, nisam slušala...jednostavno bih se isključila, i radila posao najbolje što mogu, sa ciljem da završim još jedan tattoo, ili piercing...microblading (nebitno, samo da završim). Jedna majka je promijenila moj stav. Jedna sasvim obična žena iz naroda, koja i ne ostavlja utisak osobe tipične za tu vrstu umjetnosti. Njena priča me je ostavila bez teksta, i tada sam shvatila koliko sam do tada propustila ne slušajući svoje klijente. Osjetila sam more ljubavi, tuge, sreće i beznađa...zaplakala su i najtvrđa srca...mirila se zavađena... i ne slutite kako me divni ljudi okružuju. Bilo je i onih manje dobrih, ali vjerujte mi, ispod te gomile grubosti i prividne oholosti, krije se ranjeno biće, željno razumijevanja i pažnje. Bilo je i onih agresivnijih, i nakon par sati rada, ostane samo kao pamuk meka duša, a one grubosti nema ni u tragovima. Dragi su mi moji klijenti, i nikome ne dam za pravo da ih vrijeđa, omalovažava, marginalizuje... jer oni su mi pomogli i naučili me kako se voli, sluša i štiti biće. Normalno, ne vidim zasto bi ljudi koji vole tetovaze bili drugaciji od svih ostalih. Ayla , Kaludjerovic Sreten and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Jedna kratka Prince- ova priča, prenijeta sa foruma prince.org od strane člana Se7en, učinila mi se kao worth sharing: "I was a member of the NPG Music Club, and in 2002 got tickets for his Detroit One Nite Alone tour + Soundcheck access. During the soundcheck (which was about 2 hours before the actual show), Prince was onstage and in between jamming out he was actually doing a bit of Q&A. I was there with my sister, who urged me to ask him something but I wasn't up for it. Plenty of others asked questions and he answered. So this could be an example of him directly talking to fans. One Q&A in particular stood out to me (well, not really a question, but Prince did answer): a female fan – who was very attractive, by the way – showed Prince her tattoo, which made him kinda shake his head a bit. He was not impressed. He invited her on stage, which she probably was excited about, until he got out his bible and handed it to her. He asked her to go offstage and look up Leviticus 19:28 and then come back when she'd found it. I think she handed his bible back to him and just rejoined the group. The girl's "idol" had just shot down her new tattoo. Leviticus 19:28: "Do not cut your bodies for the dead or put tattoo marks on yourselves. I am the LORD." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука