Jump to content

Тетоваже

Оцени ову тему

Препоручена порука

12 minutes ago, Santi рече

Ju, kakvi su ovo neprimereni pozivi :D

Да,и ја сам се саблазнио, па још на хришћанском форуму,... ова омладина данас...ц,ц,ц,... куда овај свет иде...

Јел може и мени на ПП ?

Подели на овим сајтовима

E drugari a cime ste se sablaznili?Ono da znam bar za kakvu se to sablazan zalazem,kad vec svi drugi znaju osim mene? :D 

Hahahaha sad vidim sitan tekst,ccc Vladimire sablaznjivi :smeh1:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, *Jелена* рече

Poziv je bio vrlo kulturan izvinicete :D Nego sad imam neke asocijacije da su mozda tetovaze neprimerene,ccc;) ,mada kakva je to umetnost bez revolucije,podrzavm  i ako je tako :D  

PS.kakav je to bajker(pomenula si ranije nesto u vezi sa time) koji se snebiva?! :coolio:

Fine su, na finim su mestima smeštene :D

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, kamila рече

Poznati su mi ti tetovirani znam neke, karakter nula olos teza/blaza varijanta svi do jednog. PROPALICE.

Ухххх, тешке и претешке осуђујуће ријечи. Није добро овако генерализовати. Пост ти је за пријавити.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, -Владимир- рече

Да,и ја сам се саблазнио, па још на хришћанском форуму,... ова омладина данас...ц,ц,ц,... куда овај свет иде...

Јел може и мени на ПП ?

Evo sve pocrveneh koliko sam se sablaznila...

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, kamila рече

:dobro: Poznati su mi ti tetovirani znam neke, karakter nula olos teza/blaza varijanta svi do jednog. PROPALICE.

Чињеница је да је за кримосе тетовирање апсолутно нужно, због психолошког ефекта. Тако да они чине један добар део клијената, а и комплексаши који хоће да изгледају опасно или модерно. Али знам јако добре људе са тетоважама који нису ни једно ни друго . Не треба генерализовати . 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Goku рече

Ухххх, тешке и претешке осуђујуће ријечи. Није добро овако генерализовати. Пост ти је за пријавити.

don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, kamila рече

:dobro: Poznati su mi ti tetovirani znam neke, karakter nula olos teza/blaza varijanta svi do jednog. PROPALICE.

Хммм. Како да кажем, верујем ти на реч да су такви СВИ КОЈЕ познајеш, али, како да кажем, трудимо се да на овом нашем Форуму не генерализујемо људе и тако их, рекао би, олако "крстимо". Тако да... 

Подели на овим сајтовима

Таман кренух да одговорим кад видјех горњи пост :)
Хвала @Santi

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Да се тако изразим у моје време су се једном приликом сви тетовирали Ј:Н.А. 1985 и сидро насликано.Само је један имао истетовирано и још се тетовирао Гоца Гоца Гоца.Један циганин из Скопља рече за тог Милана који је био сав прекривен Гоцом.Овај ће да полуди од ту Гоцу.И стварно је касније полудео не знам да ли од тетовирања или од Гоцу.Све и за време СФРЈ и док је наша војска постојала касније превелико тетовирање је било дијагноза за коју се ослобађало од војске.И данас на граници мало више прегледају те који су истетовирани чак и кад се ради о младим и безазленим људима.Хрвати се више тетовирају него ми и морбидно на њима изгледају разапети крвави Исуси.Не знам шта да мислим ја се никад не би тетовирао али ето војска ,полиција и сличне институције обраћају пажњу на то.Најсмешније је оно са женским именима која се мењају или се једно додаје крај другого па изгледа као да је неко ударао рецке а није .То је само љубав примитиваца.Мислим тетовирање имена не тетовирање само.

Подели на овим сајтовима

To je to! Istetoviracu na ramenu : Karakter 0 + Ološ teža/blaža varijanta = PROPALICA

Hocu bre da budem autenticna kad vec imam info iz prve ruke,o cemu se tu zapravo radi!:suncanje:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Panthera Leo рече

Најсмешније је оно са ћенским именима која се мењају или се једно додаје крај другого па изгледа као да је неко ударао рецке а није .

tetovaza-muz-goran-620x350.jpg

Takođe, čuvena je ona: Će umrem za Miki.

Precrtano, i ispod piše: Ovo više ne važi :D

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, *Jелена* рече

To je to! Istetoviracu na ramenu : Karakter 0 + Ološ teža/blaža varijanta = PROPALICA

Одличан приједлог. У мом случају би било:

Крвна група 0, а и карактер исто :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...