obi-wan Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Једино је добро што смо ми у Новом, а не у Старом Завету Uopste ne ulazeci u ovu temu, jer me i ne zanima - ali ova sama recenica ti je katastrofalna, da znas. Novi zavet nije antipod Starom, nego njegovo ispunjenje - onaj je koren, ovaj je krosnja sa plodovima. Nije i ne moze da bude crkven koji tako rascepljeno gleda na Pismo jednog i istog Nadahnitelja. Seti se sta veli Hristos - "nisam dosao da ukinem, nego da ispunim"... Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 To je individualno od čovjek do čovjeka.Svako je jedinka za sebe.Za neke je to supre stvar,za druge ipak ne. Svako zna šta ga čini sretnim,pa neka tako i radi,. Nije stvar u tome da li ga čini sretnim već da li je u duhu Crkve. I da li u duši čovekovoj postoji neka ranica kad želi da škraba po hramu Duha Svetoga. Da li je uzrok želje za tetoviranjem nedovoljna radost u Bogu? Govor nekakve netretirane strasti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Već sam stavljao na sajt, al ovo je prava tema za ovu sliku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 @, e hvala ti za ovu sliku ! preodvratne tetovaže ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 @@Mironosica, A lik zgazi bubu pa je pojede Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 @, Ne posti ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 I imitira majmuna kad vidi crnca... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Мислим да човјек не би требао да своје тијело скрнави! Човјек је створен по лику и подобију Божијем и као такав он је дужан да своје тијело чува! Натан and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Мислим да човјек не би требао да своје тијело скрнави! Човјек је створен по лику и подобију Божијем и као такав он је дужан да своје тијело чува! Тако је! Дошао си до правог одговора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Ovdje mnogi nijesu čuli za evoluciju, koliko ja vidim YOKA је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Мислим да човјек не би требао да своје тијело скрнави! Човјек је створен по лику и подобију Божијем и као такав он је дужан да своје тијело чува! И онда уради нешто као што је образивање, чиме оскрнави своје тело које је створено целовито... Не бре... Чекај мало... DankaM and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ne plasite se tetoviranih ljudi.Nisu oni upropastili svet,vec ovi u kravatama. status je dnog sveštenika na fb Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Ako su usrećili makar jedno čisto srce ...ako je bar na tren uklonjena tuga i zaboravljen strah...hvala - Prvo, nisam očekivao toliko dece, a kada sam ih video, nisam očekivao ni da budu toliko razdragana. Ali, deca su deca - priča uz smeh Neven i dodaje da su mu mališani u početku malo bojažljivo prilazili zbog tetovaža. - Došao sam da pomognem, ali i da istovremeno posetim svoje rođake koji su iz Obrenovca došli ovde. Pozivam sve da pomognu koliko je u njihovoj moći - zaključuje ovaj tetovirani mladić, volonter i povremena bojanka za decu u prihvatnim centrima.izvor verum est in beer, Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Мислим да човјек не би требао да своје тијело скрнави! Човјек је створен по лику и подобију Божијем и као такав он је дужан да своје тијело чува! Pa da, bar bi pravoslavni trebali imati takav osećaj. Mada mislim da čovek koji je pravoslavan duhom, dakle ne samo načelno, nikada neće ni postavljati pitanje oko toga, jer se podrazumeva da je to apsolutni višak (tetoviranje). bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Pa da, bar bi pravoslavni trebali imati takav osećaj. Mada mislim da čovek koji je pravoslavan duhom, dakle ne samo načelno, nikada neće ni postavljati pitanje oko toga, jer se podrazumeva da je to apsolutni višak (tetoviranje). Pa da vidis i nije bas tako. Evo ti jedan lep primer. Za vreme turaka u Bosni je medju hriscanima i zapadnim i istocnim bio obicaj da deci tetoviraju krst jer se takvo dete nije uzimalo prilikom prikupljanja danka u krvi, Slicno je bilo i sa devojkama koje su imale krst za njih nije vazilo pravilo da prespava kod age prvu bracnu noc i td redom. Hriscani sa tetovazom su mogli da se sacuvaju od mnogih nedaca. Osim toga mozemo govoriti i o krsticima koje ljudi nose oko vrata koja je njihova svrha. Pa ista ona sa tetoviranim krstom. Eto tek nesto malo da prozborim na temu. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука