Jump to content

Серијал емисија АГАПЕ студио Б

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 134
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сјајна емисија гледао сам .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Па то је сјајно ако је код нас на форуму ! Нисам занао само .mislise. ако није неко искористио његово име као ник нејм .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хм... има и сајт и године и све остало... 

Могуће да јесте његов прави профил. То би заиста било сјајно да га имамо на форуму online. Може неко да га пита на дати мејл.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Незнам швапски језик али радо бих му постављао нека питања !

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Davnih dana je na TV u okviru emisije "Dok andjeli spavaju" bio intervju sa blaženo-počivšim

protom Miodragom Miletom Milovanovićem.

Bih bih zahvalan ako ga neko negde pronadje i postavi ovde.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Evo ovako,ja sam odgledao ovo na tv-u i ostavio je na mene veoma jak utisak,interesuje me vase misljenje?

Замолио бих вас да подржите страницу,можете да прочитате поучну причу сваки дан и да видите јако добре постере: http://www.facebook.com/Zasvemojeljude

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...