Jump to content

Серијал емисија АГАПЕ студио Б

Оцени ову тему

Препоручена порука

И ја сам гледала... Атмосфера ми је деловала мало натегнута и крај је био баш чудан...  0102_laugh

Да се нису феминисткиње мало увредиле?  4chsmu1

Јеси ли утеху делила људима

као чисту свету водицу?

Јеси ли увек на грудима

савести носила Богородицу?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 134
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Натегнуто је еуфемизам.  4chsmu1 Овај доктор Настовић као да није био добро, мислим у здравственом смислу, а оба госта су деловала као да не да немају никакве везе, већ да су апсолутно незаинтересовани за веру. Докторка Ахметагић је више него вешто, готово гротескно избегавала да помене Бога или било какаво одуховљење у делу Николе Тесле, а доктор Иван је рекао да је Тесла присуствовао васкрсшњој миси, па се онда исправио на Гајшекову интервенцију. Упадао му је у реч и није му дао да постави питање...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Разговор је био везан за књигу доктора Ивана Настовића "Архетипски свет Николе Тесле". Поред њега гост је била и професорка Универзитеат Јасмина Ахметагић. Говорили су о архетипима у животу и делу Тесле - мајка, светлост, голуб... Јунг и његово учење је било центар разговора, атмосфера је била напета, саговорници нису били много расположени (поготово др Настовић), чудно је разговор протицао, упдао је у реч Гајшеку, није одговарао на питања и одједном је емисија у тренутку кад је Настовић био малтене на у потпуности не одговореном питању Гајшек прекинуо емисију.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Да ли неко може да сними и постави овде репризу серије " Агапе " са Новаком Ђоковићем ! Вечерас је реприза за десетак минута ! Хвала унапред !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Није у питању Новак Ђоковић,већ његов први тренер,тј тренерица... :0104cheesy:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

знам али је то њихов сусрет после толико година

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 months later...

Била је раније интересантна уводна шпица, не знам да ли за агапе, или је можда било на ртс-у, где је први кадар приказивао мноштво слика људи, и онда би се поглед удаљавао да би открио да све те слике чине икону Хростову. Јел зна неко где могу да нађем ту шпицу, или барем која је емислија у питању?

Подели на овим сајтовима

Мислим да је у питању Саборник,а водитељка је била Александра Јанковић :)

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Ημεῖς δὲ πάντες ἀνaκεκaλυμμένῳ προσώπῳ τὴν δόξaν Κυρίου κaτοπτριζόμενοι τὴν aὐτὴν εἰκόνa μετaμορφούμεθa ἀπὸ δόξης εἰς δόξaν, κaθάπερ ἀπὸ Κυρίου Πνεύμaτος. (B Κορινθίους 3:18)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...