Jump to content

Тачно казивање Еп.Игнатија

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Ево, пронашао сам одакле потиче чувено питање о томе шта је прородно а шта не. Наравно са расколничког сајта који на све начине покушава да оправда раскол!

http://borbazaveru.info/content/view/3084/1/

Ко је дотични г. Радованче? Човек се труди да на све начине оправда расколничке акције монаха Артемија, па нападајући и професора Догматике извукавши фрагментално овај део неког предавања. Наравно, пошто човек никада није размишљао шта је то ПРИРОДА, он не може ни да схвати о чему се ради, али добро је схватио шта је њему циљ- да покаже људима како САС и САСинод не знају шта раде. Јадно и бедно...

Иначе, по питању ово писма које је сада монах Артемије упутио одређеним Епископима да лобирају на Сабору против вл. Игнатија је тек прича за себе. Но, види Бог и он уреди све како треба.

Вас, драги ми брате у Христу, молимо да се овом проблематиком озбиљно позабавите, како бисмо били спремни да на прави начин на Сабору бранимо чистоту наше свете вере православне. (вл. Артемије)

Показано је како брани чистоту, одласком у раскол, нажалост. Иначе, чуо сам да је бивши Владика Артемије терао вл. Игнатија да испред Сабора чита Символ вере! Наравно, вл. Игнатије је у смирењу и сузама прочитао Символ Вере. Мени све то говори и о једном и другом Епископу.

Одговор брату Давиду на онај текст са расколничког сајта "Борба за веру"

Подели на овим сајтовима

Молим свештенике на овом форуму да нам објасне појаву педеризма. Дал је неко рођен као такав или је то продукт свеопштег неморала?Што баш у 21. вијеку има највише педера?Што баш на западу има највише педера?

Нама је у парохији долазио један монах и држао је предавање. Почео је причати о содомистима и овако је рекао:

Има три врсте педера.

1. Замарљив број људи који су тако рођене због генетског поремећаја

2. Педери који у породици нису могли да разликују женске и мушке особине. Пример када је мати свога сина шминкала, облачила га као цурицу и то све остане у психи дјетета. Таквих педера има, али ту су родитељи криви јер нису дјете васпитали како треба.

3. Ова група чини фактички скоро цео део педерске популације: Када је човјек нон стоп конфронтриран медијима, геј лобијем,  неком ткз. науком која тврди да су педери нормална појава...постоји могућност да у току свога живота тај човјек постане педер. Наш човјек (Србин) није имао времена да слуша геј пропаганду већ се борио за голи живот, зато и немамо пуно хомосексуалаца (али их има све више и више).

А ти брате Аквилијо си живи пример како геј лоби дјелује на неке људе. Теби су помутили свјест, а пази да не почнеш говорити како је то све "кул", па онда оставиш дјецу и нађеш себи дјечка. Таквих случаја има много.

Е сад Аквилијо, ја том младом монаху вјерујем више него ткз. геј науци.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Pa  Spare je jedan od najuticanjih u modernom dobu magike. Ko god je radio po njegovim uputsvima

prijavljivao je 100% ucinkovitost rituala/meditacije. Ako neko od svih tih okultnih "tripera" ima legitimet

sto se verodostojnosti licnog iskustva tice ond Spare ima.

Не знам, ја не капирам целу ту кроулијевску "магика" екипу (сем што имају кул име) као нешто што може макар у назнакама да се схвати озбиљно. Али океј то ионако није предмет о ком сам ја хтео да причам зато што подразумева да се из природног (у смислу Богоодређеног, пред-падног) стања оде у неприродно (у истом смислу). Мене занима ово обрнуто, а никад нисам видео сведочанство да је неко постао стрејт уз помоћ "окултизма".

A osim njega evo ti svedocastva o SS okultnim gejevima pa ako to nije dosta onda ne znam sta je.

Где? На основу чијих сведочанстава? И ја сам свашта слушао о СС екипи али ми јако пуно тога делује као продукт фантазије. Потражићу и сам уосталом, али да сам скептик - јесам.

I nije mi jasno sto je to tako cudno. Ako verujes da je moguce licnim naporima iz homoa preci u hetero sto ne bi bilo moguce obrnuto?!

Откуд ти то да ја то верујем? Ја о томе немам став, једноставно не знам. Оно што "знам" је да може путем молитве и црквеног литургијског живота на основу прочитаних сведочанстава која су (за мене) уверљива. Целу причу доживљавам као једно (велико) искушење илити крст који тај може или не може да поднесе, као што је на пример случај код екстремно "лепих" (у општеприхваћеном значењу те речи) људи због бројних искушења која ће неминовно да доживе.

Inace Spare je bio genijalni crtac

Апсољутли, што је прилично ретка појава међу Енглезима.
Подели на овим сајтовима

Само чуди ме да нема дјеце која су педери...има рецимо у Холандији јер је то тамо нормално постало. Ако је хомосексуализам продукт биологије, што онда у Холандији има више педере него у Србији?Што уопште на западу има онда више педера него на Балкану?

Gde su deca koja us heteroseksualci??????

Pitanje ti je totalno van svakog smisla zato sto u toj dobi covek NE ispoljava svoju seksualnsot pa nema

deteta koje je gej ili strejt, prakticno do puberteta je uslovno receno aseksualan.

U Srbiji ima isto toliko homoseksualaca (reciprocno po broju stanovnika) kao i u Holandiji samo sto u Srbiji

ne smeju javno da izraze svoju seksualnost u toj meri jer ce biti tuceni, muceni, odbaceni, ubijen etc.

Kako si se ti uopste zainteresovao za stomatologiju sa tako niskim znanjem iz opste biologije???

Подели на овим сајтовима

Ја богами нисам био асексуалан до пубертета, и то је глупост. Знао сам у својој петој години да волим жене prstgore

Као да никад ниси доживео да дјчак од 6 година прича старијима како се заљубио у неку цурицу...а јесили ти икада чуо од неког дјетета да се заљубио у дјечака?

Подели на овим сајтовима

Kako si se ti uopste zainteresovao za stomatologiju sa tako niskim znanjem iz opste biologije???

Ја могу рећи да о биологији знам релативно доста. Али не прихватам све као нека будала, већ сам критичан. А за мене је Свето Писмо изнад сваке науке, поготово ако се нека научна истраживања сударају са Светим Писмом.

Ако ти слепо верујеш науци (која је под утицајом глобализма у светских моћника), онда би ти био највећи расиста да си живео 1930 рецимо. Тада су "научно" доказивали како су бјелци једини способни да владају, како су бјелци због ткз. еволуције паметнији...итд. Ти би то све веровао да си живео тад, јер ниси критичан.

Којом се ти професијом бавиш па да ми овдје држиш нека предавања биологије?

Подели на овим сајтовима

Брате Семберац то о чему ти причаш је ствар политике. Дакле, политика је кључ зашто је то тако на западу. Док је хомосексуалност била илегална у друштву (као донекле и док је била табу мада то није пресудно) било је и мање експонираних хомоса зато што су они тада због тих ствари имали инфериоран положај у друштву. Оног момента када друштво то прихвати и када путем политике то озакони (геј бракови, па усвајање деце као "кућних љубимаца" итд.), тада и број експонираних илити "објављених", "обелодањених" хомоса расте.

У духовном смислу проблем је настао када је секуларна цивилизација прихватила ону природу која је последица смрти као једину природу човека, па је онда пренела у домен социјалног.

Подели на овим сајтовима

Бити образован значи имати образа, рекао је Св. владика Николај. bendoff

Opet citatologija, sto ja to volim. prstgore

A posto je on clan obraza moze da prica gluposti do mile volje jer ima "obraza" da govori

tako stranse neistine.

Подели на овим сајтовима

Бити образован значи имати образа, рекао је Св. владика Николај. bendoff

Да, зато сам ја у Образу prstgore

Подели на овим сајтовима

Брате Семберац то о чему ти причаш је ствар политике. Дакле, политика је кључ зашто је то тако на западу. Док је хомосексуалност била илегална у друштву (као донекле и док је била табу мада то није пресудно) било је и мање експонираних хомоса зато што су они тада због тих ствари имали инфериоран положај у друштву. Оног момента када друштво то прихвати и када путем политике то озакони (геј бракови, па усвајање деце као "кућних љубимаца" итд.), тада и број експонираних илити "објављених", "обелодањених" хомоса расте.

У духовном смислу проблем је настао када је секуларна цивилизација прихватила ону природу која је последица смрти као једину природу човека, па је онда пренела у домен социјалног.

Чињеница је да тамо педери направе параду са 100 000 учесника, а у Србији је направе са једва 500 (од њих ни пола није хомосексуалне оријентације али су се продали).

И у Србији је педеризам легалан, што овдје нема толко педера?

Питање за Аквилиа: Дал ли ти верујеш да у Србији има 10% педера?

Подели на овим сајтовима

Semberac, odakle ti kupiš svoje "informacije"?

Рекао сам ти. Монах нам причо (и то није конзервативац).

Подели на овим сајтовима

Ја могу рећи да о биологији знам релативно доста. Али не прихватам све као нека будала, већ сам критичан. А за мене је Свето Писмо изнад сваке науке, поготово ако се нека научна истраживања сударају са Светим Писмом.

Ако ти слепо верујеш науци (која је под утицајом глобализма у светских моћника), онда би ти био највећи расиста да си живео 1930 рецимо. Тада су "научно" доказивали како су бјелци једини способни да владају, како су бјелци због ткз. еволуције паметнији...итд. Ти би то све веровао да си живео тад, јер ниси критичан.

Којом се ти професијом бавиш па да ми овдје држиш нека предавања биологије?

Znaci ti si geocentrista?! Pa lepo vidim ja da sa tvojim zakljucivanjem nesto debelo nestima.

Cak ni u Darvinovo vreme NISU svi biolozi bili rasisti i podrzavali teoriju superiornih rasa a kamoli

u Hitlerovo.

Ne postoji globalisticka i ne globalisticka nauka. Postoji biologija koja je dosla do velikog broja empirijskih

cinjenica ina osnovu toga izvukla za sada najsmislenije zakljucke. Ako se ti tome protivis onda ili nisi obavesten

o najnovijim otkricima ili nemozes da raznonujes na ispravan nacin da dodjes do zakljucka.

U nauku se NE VERUJE nauka se UCI. Tako da me bas briga usta slepo verujes ili neverujes.

Ja sam informaticar, a "drzim ti predavanja" jer pricas uzasne neistine sto se biologoije tice a to

svako moze da proveri i nije pitanje misljenja i svidjanja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...