Jump to content

Тачно казивање Еп.Игнатија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Obzirom da sam se uverio da naši  psevdorevnitelji imaju sklonost da primenjeuju "blagočestivo" laganje,kada ostanu bez argumenata ja bi ipak imao debelu dozu rezerve prema ovakvim tekstovima.

Takođe ko zna šta je vladika pričao a ovo je možda samo zaključak koji je neki izvitopereni um doneo,slušajući vladiku.

Na zalost, meni je licno na jednom predavanju pre 4 godine, rekao da ce homoseksualni brakovi biti prihvaceni u Srbiji za 100 godina i na drzavnom i na crkvenom nivou!!! Kad sam pocela u cudu da negodujem, pitao me je da li sam iz Bosne, tj da li su me tako naucili u mom selu u Bosni- ne znam sta je s tim hteo da kaze?! Da smo primitivni izgleda! Rekla sam mu samo da nisam iz Bosne, a nisam ni sa sela i da ne verujem da ce zaista tako da bude...
Samo tebi, nasamo?
Naravno da nije samo meni! Govorio je to na predavanju pred punom ucionicom! I moj suprug je bio prisutan i kolege ostale, meni se posebno obratio kad sam vidno odreagovala na te njegove reci. On je u to vreme proveo godinu dana u Londonu i objasnjavao nam je sta je sve tamo video i kakve je utiske stekao. Na osnovu toga je zakljucio da ce jednoga dana i kod nas biti izmenjen mentalitet naroda i izvrsen pritisak na crkvu i na drzavu i da ce se homoseksualni brakovi skalapati i u crkvi i u drzavi.
Да,да како да не...признаће их Црква..."оптимиста"човек dada

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ова тема је бесмислена и ја немам времена да га губим овде. Ако не правите разлику између ПРОРОДНОГ И НОРМАЛНОГ, онда је све џаба. НИје нормално бити хомосексуалац, без руке, ока, ноге, имати 150 кила, не знам шта све... али јесте природно јер и то постоји као природа- фисис. Није нормално да нам дођу бобамаре у ројевима али је природно јер их има у природи... направите ту разлику, па ће вам бити јасно, и не пљујте више по Владици, нарочито они који нису њега слушали или нису успели да положе Догматику.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Vladika Ignatije je rekao seks je smrt,jel tako?

Владика је рекао и "не може то тако душо"  dada свашта је Владика рекао, али када се чупа из контекста онда добијамо ово што је нана рекла, или што је написано као увод у ову тему.

Да, секс сам по себи води у смрт јер људи мисле да ће тако што ће направити много деце и они кроз њих бити живи (кроз децу). Но, да ли је то тако?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

у Владику Игњатија не сумњам ич.

не сумњам ни ја јер знам шта човек хоће да каже, али имамо овде много оних који су га унапред осудили, но, ништа то није ново... биће тога још и много горег, само не разумем зашто они који кажу да воле своју Цркву дају повода људима који су неутврђени да ово разумеју уопште и пишу?
Подели на овим сајтовима

Kako je u Za?  dada

Cujem da ste lepo pojali vladiki Maximu za Arandjelovdan  prstgore

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

Obzirom da sam se uverio da naši  psevdorevnitelji imaju sklonost da primenjeuju "blagočestivo" laganje,kada ostanu bez argumenata ja bi ipak imao debelu dozu rezerve prema ovakvim tekstovima.

Takođe ko zna šta je vladika pričao a ovo je možda samo zaključak koji je neki izvitopereni um doneo,slušajući vladiku.

Na zalost, meni je licno na jednom predavanju pre 4 godine, rekao da ce homoseksualni brakovi biti prihvaceni u Srbiji za 100 godina i na drzavnom i na crkvenom nivou!!! Kad sam pocela u cudu da negodujem, pitao me je da li sam iz Bosne, tj da li su me tako naucili u mom selu u Bosni- ne znam sta je s tim hteo da kaze?! Da smo primitivni izgleda! Rekla sam mu samo da nisam iz Bosne, a nisam ni sa sela i da ne verujem da ce zaista tako da bude...
Samo tebi, nasamo?
Naravno da nije samo meni! Govorio je to na predavanju pred punom ucionicom! I moj suprug je bio prisutan i kolege ostale, meni se posebno obratio kad sam vidno odreagovala na te njegove reci. On je u to vreme proveo godinu dana u Londonu i objasnjavao nam je sta je sve tamo video i kakve je utiske stekao. Na osnovu toga je zakljucio da ce jednoga dana i kod nas biti izmenjen mentalitet naroda i izvrsen pritisak na crkvu i na drzavu i da ce se homoseksualni brakovi skalapati i u crkvi i u drzavi.
То је ствар његовог личног виђења. То нема везе са овим што причамо. Ко зна шта ће бити за 100 година, можда неће ни постојати ова Земља како сада постоји.
Е,драги оче,бирам Вас за Председника.Какав дар за дипломатију!!! dada

Подели на овим сајтовима

A na osnovu kojih naučnih istraživanja i dokaza to tvrdiš?

Rekao ti Mladen?

Питај Св. Јована Златоустог dada

Sv Jovan Zlatousti nije ziveo u vreme moderne biologije!

Али је живео у време када је постојао хомосексуализам.

Sto znaci da nije imao nacina da sazna o sprezi biologije i homoseksualnosti.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Нема дипломатије, него ме погађа малодушност људи који иако су били на Владиким превдавањима, можда су слабо шта разумели, а они који никда нису чули Владику они су сада спремни да га на колац набију, а ви у томе ликујете.

Кажем, свашта ће бити још у овој Цркви док не дође Христос у својој слави. Зато "Ерху Кирие"!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Kako je u Za?  dada

Cujem da ste lepo pojali vladiki Maximu za Arandjelovdan  prstgore

Личне ствари оставите за приватне поруке

Хвала

Подели на овим сајтовима

Ова тема је бесмислена и ја немам времена да га губим овде. Ако не правите разлику између ПРОРОДНОГ И НОРМАЛНОГ, онда је све џаба. НИје нормално бити хомосексуалац, без руке, ока, ноге, имати 150 кила, не знам шта све... али јесте природно јер и то постоји као природа- фисис. Није нормално да нам дођу бобамаре у ројевима али је природно јер их има у природи... направите ту разлику, па ће вам бити јасно, и не пљујте више по Владици, нарочито они који нису њега слушали или нису успели да положе Догматику.

Постоји ли онда нешто што је неприродно, по теби?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

не сумњам ни ја јер знам шта човек хоће да каже, али имамо овде много оних који су га унапред осудили, но, ништа то није ново... биће тога још и много горег, само не разумем зашто они који кажу да воле своју Цркву дају повода људима који су неутврђени да ово разумеју уопште и пишу?
Zato sto kroz razgovor i diskusiju sa prijateljima uvek pronadjem resenje za ono sto me muci. Tako resavam dileme, a ponekad i probleme. I ja sam sablaznjena i zbunjena mnogo cim u nasoj crkvi i trazim neke odgovore. Mozda na pogresnom mestu? Utvrdjeni ili ne utvrdjeni, tako je. "Ispovedajte se jedni drugima." A nisu ne utvrdjeni oni koji su ovde na forumu. Mnogi su vec godinama u Crkvi.  

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

Нема дипломатије, него ме погађа малодушност људи који иако су били на Владиким превдавањима, можда су слабо шта разумели, а они који никда нису чули Владику они су сада спремни да га на колац набију, а ви у томе ликујете.

Кажем, свашта ће бити још у овој Цркви док не дође Христос у својој слави. Зато "Ерху Кирие"!

Опростите,мало сам се нашалила за дипломатију,међутим свакако ме погађа то што сте ме тако олако оценили да ликујем.

У чему?

Ја волим Цркву Христову,Бог ми је сведок и сви Свети,да није тако не бих била ово што јесам свих ових година и у добру и у злу.

Оно што ми није било јасно,питала сам.Како можете то да изједначавате са не-волењем Цркве dada

Оче,некоректно.Праштајте и помените.Овде је за мене крај разговора(већ предугог)

Подели на овим сајтовима

Ако је то ,а вероватно јесте, снимљен расзговор па записано, све је јасно. Наиме, причајте нешто снимите на диктафону и видећете. Професори моји у Москви су покушали да направе уџбеник тако што би снимали сопствена предавања и није испало ништа. Напротив!

Он је реко да је некад хомосексуализам био грех противприродан, а сад ови из Европе нам кажу ма јок од сад то није грех него је природно. Владику доста, доста добро знам.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...