Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Драги пријатељи, разумљив је шок многих да Живе Речи Утехе освајају највећи интернет фестивал, и прошле године је било чудо... но надамо се да следеће неће и да ће следеће године бити сасвим нормално да један сајт са оваквим члановима и гостима победи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Драги пријатељи, разумљив је шок многих да Живе Речи Утехе освајају највећи интернет фестивал, и прошле године је било чудо... но надамо се да следеће неће и да ће следеће године бити сасвим нормално да један сајт са оваквим члановима и гостима победи. :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Леп и тачан одговор им је дат. Верна,организована, заинтересована и емотивно блиска заједница :cheesy2:Овде сам непуна два месеца, а толико волим овај форум ! У најтежим тренуцима пружа ми огромну утеху, у часовима разбибриге пружа ми много хумора, у часовима духовне глади храни ми душу ! Шта више рећи mense0198626478946378946 Од срца ми је драго за победу, заслужена је ! :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Леп и тачан одговор им је дат. Верна,организована, заинтересована и емотивно блиска заједница :cheesy2:Овде сам непуна два месеца, а толико волим овај форум ! У најтежим тренуцима пружа ми огромну утеху, у часовима разбибриге пружа ми много хумора, у часовима духовне глади храни ми душу ! Шта више рећи mense0198626478946378946 Од срца ми је драго за победу, заслужена је ! :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Mada ima ljudi kojima se ovo stvarno čini kao nemoguća misija :cheesy2: : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 :cheesy2: 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap 4chsmu1 4chsmu1 мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Драги пријатељи, разумљив је шок многих да Живе Речи Утехе освајају највећи интернет фестивал, и прошле године је било чудо... но надамо се да следеће неће и да ће следеће године бити сасвим нормално да један сајт са оваквим члановима и гостима победи. :cheesy2: зачи да се припремамо и за наредну рунду Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Тако је и Exit проглашен за најбољи фестивал југоисточне Европе, само зато што су наши људи приљежни на интернет гласању :cheesy2:, слично је умало и Ђавоља Варош победила у анкети за чудо природе поред толико разних чуда у свету. Само апелујем да се буде објективно, ово је добијено ангажованошћу публике што не значи да је сајт најбољи. Ту би требало да се гледа садржај, дизајн итд. а будимо реално овај дизајн није нешто импресиван. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Promenite naslov teme => ЖРУ победио у такмиченју за најболји сајт у региону ! (без онога ТРИ) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 eheeeej eheeeej nasznak nasznak nesiguran Bogorodicaaaaaa kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 eheeeej kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Promenite naslov teme => ЖРУ победио у такмиченју за најболји сајт у региону ! (без онога ТРИ) nesiguran Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 nesiguran eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej slava3 eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej nasznak nasznak slava3 slava3 slava3 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolo2 kolce kolce kolce kolce kolce eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej nasznak nasznak kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolo2 kolo2 kolce kolce kolce kolce kolce kolce kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 slava3 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 nesiguran eheeeej eheeeej eheeeej eheeeej Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Леп и тачан одговор им је дат. Верна,организована, заинтересована и емотивно блиска заједница eheeeejОвде сам непуна два месеца, а толико волим овај форум ! У најтежим тренуцима пружа ми огромну утеху, у часовима разбибриге пружа ми много хумора, у часовима духовне глади храни ми душу ! Шта више рећи mense0198626478946378946 Од срца ми је драго за победу, заслужена је ! eheeeej eheeeej eheeeej ЧЕСТИТАМ!!! nesiguran eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука