Jump to content

Живе Речи Утехе освојио Grand Prix Web fest 2010!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Uzbuđenje među veb-entuzijastima

Kako se jedna po jedna koverta otvarala, uzbuđenje skoro da je treslo salu punu ljudi/entuzijasta koji veruju u veb i radeći na njemu približavaju naš region svetu.

Dok su pobednici izlazili da prime statuetu, ostali su ih podržavali aplauzima, a iz skoro svih očiju se videlo da je svakom koje ušao u uži izbor iskreno stalo da izađe na binu i dobije priznanje za svoj trud. Svakako, svi oni koji su se našli u top 3 u svojoj kategoriji mogu se smatrati pobednicima, shodno izuzetno velikom broju prijavljenih.

Međutim, pobednik je jedan, a ove večeri to je bio sajt MTV.rs, kome je pripala Velika nagrada po izboru stručnog žirija. Publika koja je glasala na sajtu Wfest.org se izgleda sa tim baš i nije složila, pa je nagradila sajt pouke.org.

Izvor: http://www.utripu.com/sta-se-dogadja/specijalni-dogadjaji/sd-reportaza/14203-utripucom-medju-top-sajta-kategoriji-zabava-web-festu.html

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 459
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

Ово је слика најлепша са доделе  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0409_feel 0203_cool ekstra bleh 0110_hahaha 0110_hahaha 0409_feel 0203_cool 0110_hahaha 0110_hahaha

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Постављена слика

Ово је слика најлепша са доделе  klapklap klapklap klapklap klapklap 319.gif 319.gif 319.gif 0442_feel 0442_feel 4chsmu1 ekstra :group111: :group111:
Постављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена сликаПостављена слика

dada sFun_bat 4chsmu1 319.gif :( 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл мајкл

Подели на овим сајтовима

Ponosan sam sto sam moderator zvanicno najboljeg sajta na Balkanu!

Ponosan sam što se jedna "moja" tema na razbibrigi, nalazi medju lepljivima, a sve to na najboljem sajtu u ex YU.

:291291291:

Hahah, nemoj da se ljutiš ali tebi bi pisalo na spomeniku:

"Uličnom Muzičaru za velike zasluge.  Ulični Muzičar."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...