Игрутин Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Свако Добро од Господа у Породилишту... нека је анђео жив и здрав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 eheeeej Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas! poklon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas! poklon 0705_read prstgore eheeeej klapklap http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas! poklon И за тебе 0705_read prstgore eheeeej klapklap ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Слава Богу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 јао, јао, јао, Буби-дуби ће да добије табанића, јао, јао, јао срећица радосница играју ногице, машу рукице spavanje2 :cheesy: :cheesy: smej.gif smej.gif smej.gif bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee girl_smiley Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas! girl_jumping girl_jumping Сви те љубимо и волимо Бообо мајкл girl_jumping bighugbighug 1413_love algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 girl_jumping girl_jumping bighugbighug код маме у тиби је најлепше, па се бебију не жури напоље girl_jumping Навијамо, навијамо, само храбро, а Пресвета Богородица ће бринути о теби и малом анђелку 1413_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 girl_jumping Da te Gospod blagi i Njegova Majka cuvaju i da sve protekne u najboljem redu girl_jumping Ljubimo te girl_jumping Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas! bighugbighug bighugbighug Нека,нека, зна бебица када треба. Бог да вас чува слатка моја! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рончица Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 И ја се придружујем молитвама осталих, да све протекне добро и да вас Господ чува! Јуче сам видела о чему се ради, али нисам имала времена да напишем поруку. Леп је повод, па сам просто морала да се прикључим! facenew22222222 "С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Станковић Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Бубо,ја сам своју жену два пута возио и враћао из породилишта.Трећи пут кад ме је будила око три изјутра рекао сам јој да настави да спава,да ће је проћи! algabacajuт Мали Лука нам је дошао на свет пуне две недеље после "термина". Само Свевишњи зна термин,свако добро теби и бебушу желе станковићи! :group111: 0409_feel Страх од Бога,почетак је мудрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Bubo,nek ti je sa srecom i neka vas Gospod cuva! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2010 Бубо,ја сам своју жену два пута возио и враћао из породилишта.Трећи пут кад ме је будила око три изјутра рекао сам јој да настави да спава,да ће је проћи! т Мали Лука нам је дошао на свет пуне две недеље после "термина". Само Свевишњи зна термин,свако добро теби и бебушу желе станковићи! nesiguran osamucen Lici na moj slucaj.Samo mene zadrzase u porodilistu. A ovamo stopiraju porodjaj. Definitivno znaju vise od mene. A Gospod zna najbolje sto to tako ide.Gledam ove vesti iz Eparhije RP i tuga mi neka sta se sve desava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука