Jump to content

Е...па ја сутра одох....

Оцени ову тему

Booba

Препоручена порука

• Одговори 81
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas!  poklon :drugarstvo:

0705_read prstgore eheeeej :) klapklap

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas!  poklon :drugarstvo:

И за тебе  0705_read prstgore eheeeej :) klapklap

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

јао, јао, јао, Буби-дуби ће да добије табанића, јао, јао, јао срећица радосница играју ногице, машу рукице  spavanje2 :cheesy: :cheesy: smej.gif smej.gif smej.gif ;) bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee girl_smiley girl_smiley

girl_smiley

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

• Гости

E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas!  girl_jumping girl_jumping

Сви те љубимо и волимо Бообо  мајкл

girl_jumping bighugbighug 1413_love algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju

Подели на овим сајтовима

girl_jumping girl_jumping bighugbighug код маме у тиби је најлепше, па се бебију не жури напоље  girl_jumping

Навијамо, навијамо, само храбро, а Пресвета Богородица ће бринути о теби и малом анђелку  1413_love

Подели на овим сајтовима

E pa nece bekan danas. Ipak bi da bude jos u stomaku. Ali, mozda sutra. Sad sam u bolnici i primam terapiju i cekam. Javicu,cim bude nesto konkretno. Veeeeliki zagrljaj za sve vas!  bighugbighug bighugbighug

Нека,нека, зна бебица када треба.

Бог да вас чува слатка моја!

bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

И ја се придружујем молитвама осталих, да све протекне добро и да вас Господ чува! Јуче сам видела о чему се ради, али нисам имала времена да напишем поруку. Леп је повод, па сам просто морала да се прикључим!  facenew22222222

"С точке сваке погледај човјека, како хоћеш суди о човјеку - тајна чојку човјек је највиша. Твар је Творца човјек изабрана!"

Подели на овим сајтовима

Бубо,ја сам своју жену два пута возио и враћао из породилишта.Трећи пут кад ме је будила око три изјутра рекао сам јој да настави да спава,да ће је проћи!  algabacajuт

Мали Лука нам је дошао на свет пуне две недеље после "термина".

Само Свевишњи зна термин,свако добро теби и бебушу желе станковићи! :group111: 0409_feel ;)

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

Бубо,ја сам своју жену два пута возио и враћао из породилишта.Трећи пут кад ме је будила око три изјутра рекао сам јој да настави да спава,да ће је проћи!  jooojт

Мали Лука нам је дошао на свет пуне две недеље после "термина".

Само Свевишњи зна термин,свако добро теби и бебушу желе станковићи! stretcher nesiguran osamucen

Lici na moj slucaj.Samo mene zadrzase u porodilistu. A ovamo stopiraju porodjaj. Definitivno znaju vise od mene. A Gospod zna najbolje sto to tako ide.

Gledam ove vesti iz Eparhije RP i tuga mi neka sta se sve desava.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...