Jump to content

Да ли волите да "исправљате криве Дрине" ?

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Ух, оче, искрено, и у овим годинама волим да исправљам криве дрине, док ми се не олупају о главу...

А онда куку Тодоре, и мацо брацо мене лија дави... bighugbighug

Онда се зарекнем нећу више, па погазим реч...

Рекох  ја да ми је променљив карактер...Ух... 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Ух, оче, искрено, и у овим годинама волим да исправљам криве дрине, док ми се не олупају о главу...

А онда куку Тодоре, и мацо брацо мене лија дави... bliss jeeee

Рекох  ја да ми је променљив карактер...Ух... 0409_feel

I ja sestro bliss jeeee bighugbighug

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

dada, на жалост. Оче, помозите нам, како да се избавимо од тога? :(

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Bas bas dobra tema dada

Uh, ja imam ovakvih tendencija-narocito kad sam bila mladja  i uvek se pitam nanovo i nanovo : Da li ispravljanjem krivih Drina stradamo za pravdu kao Hriscani ili je to mozda pobuna protiv Bozije tvorevine jer ne prihvatamo ustrojstvo kakvo jeste-nema poslusanja i vere, pa hocemo da krojimo svet po nasim merilima?

Подели на овим сајтовима

• Гости

dada, на жалост. Оче, помозите нам, како да се избавимо од тога? :(

Сетите се да је Бог господар времена и свега и да ће све бити онако како треба да буде....

Подели на овим сајтовима

Na žalost cio život  prst ka dole, ali se zaista mnogo smanjilo otkad sam u vjeri. Slava Bogu.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Не волим да их исправљам,живот ме је томе научио.

То би било као да исправим своју ташту  prst ka dole,Боже ме прости

Страх од Бога,почетак је мудрости.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha, на жалост. Оче, помозите нам, како да се избавимо од тога? 0110_hahaha

Сетите се да је Бог господар времена и свега и да ће све бити онако како треба да буде....

...да...мислићу о томе.... 0110_hahaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Na žalost cio život  0110_hahaha, ali se zaista mnogo smanjilo otkad sam u vjeri. Slava Bogu.

Потписујем овај Милевин пост,и знате шта-уверила сам се да се ,и без мог бурног уплитања,"Дрина"лагано и сама исправи,и све буде,баш онако како треба 0110_hahaha

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Питање је још интересантније када се посматра из перспективе науке. Чувени физичар и нобеловац Макс Планк је, суочен са неприхватањем квантне физике од стране својих савременика, на основу сопственог искуства изјавио да се нова научна истина не може пробити тако што ће уверити противнике аргументима, већ обично тако што након неког времена њени противници коначно умру и нарасте нова генерација којој је та истина ближа.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

А онда куку Тодоре, и мацо брацо мене лија дави... smej.gif

Рекох  ја да ми је променљив карактер...Ух... 0110_hahaha

I ja sestro smej.gif 0102_laugh

И ја, и ја! 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

sve dok ne upoznadoh svog muža i ne odživjeh s njim 10-tak godina

e onda  se naučih-nema od tog vajde i zna Gospod za svaku krivinu Drininu

a ja da ih ispravim??? ma kakvi  algabacaju

mnogo sam mirnija ovako i to uglavnom primjenjujem sa svima koji se bućnu u krivu Drinu  bangin

Подели на овим сајтовима

Вук на овцу своје право има

Ка тирјанин на слаба чојека,

Ал тирјанству стати ногом заврат,

Довести га к познанију права,

То је људска дужност најсветија!

stadaradim  Hristos vaskrse 

Хвала Господу што није одустао.  greengrin

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...