Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Медо, браво за ову дивну фотографију (једна али вредна)!

иначе ни ја нисам знала да је лепи Сића уствари ВСИ :291291291:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

čuo sam se sa ocem danas... šta reći osim (u duhu novotarstva) lakše ćemo se sastati u večnosti nego ovako ... stvarno šteta što nismo svi mogli da budemo tamo...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ја нисам био на сабору као што сте могли и да примјетите sHa_sarcasticlol ал се зато моја Милица јуче први пут причестила... slava3

драго ми је да вам је било тако добро... slava3 319.gif

nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

Ево и фотки са мог телефона. Последње две су баш лоше и нажалост нема ни једне са Литургије, која је иначе била предивна.

Било је одлично!

...радујем ме договор да ће од сад сабори бити организовани више пута годишње.

image507l.jpg

image508o.jpg

image511.jpg

image512.jpg

image513c.jpg

image514c.jpg

Подели на овим сајтовима

ја нисам био на сабору као што сте могли и да примјетите sHa_sarcasticlol ал се зато моја Милица јуче први пут причестила... slava3

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

нема боље ракије до крајишке... видјећете наредне године дао Бог, још ако сабор буде код нас у БЛ све вас водим на Мањачу (планина код БЛ) јер има и пјесама која каже "хајде самном на Мањачу да се чудом чудиш мртав пијан легнеш жив и здрав се будиш, бубрези ће пропрадити неће бити пјесма сваку болсест лијечи брате Арија Небеска".... 0205_whistling sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

него, шта мислите да сабор наредне године буде у БЛ?

Подели на овим сајтовима

нема боље ракије до крајишке... видјећете наредне године дао Бог, још ако сабор буде код нас у БЛ све вас водим на Мањачу (планина код БЛ) јер има и пјесама која каже "хајде самном на Мањачу да се чудом чудиш мртав пијан легнеш жив и здрав се будиш, бубрези ће пропрадити неће бити пјесма сваку болсест лијечи брате Арија Небеска".... 0205_whistling sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

facenew222222220442_feel:group111:

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

То би било одлично. Свака године покушавам доћи на сабор али ме нешто спрјечи, али на овај би сигурно дошао nasznak9877777777777777777

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

čuo sam se sa ocem danas... šta reći osim (u duhu novotarstva) lakše ćemo se sastati u večnosti nego ovako ... stvarno šteta što nismo svi mogli da budemo tamo...

најважније је да смо у путиру, за остало ћемо се стрпети :drugarstvo: :drugarstvo: :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

slava3 slava3 slava3

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...