Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Jedva cekma slike :)

na žalost brate Joco samo jedna sestra je slikala i to se na kraju ispostavilo da je zaboravila da skine onu kapicu sa blende. Na žalost od slika nema ništa... :cmizdrenje:

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

svaka cast za dizajn torte! ekstra

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Има ли неко неке друге слике сем слике торте? 7896634

Овако: Предивна Света Литургија, беседа о. Александра Михаиловића, лепо дружење у просторији поред капеле (ракија је планула за 10 мин), и после послужења, торте, отишли смо у одличан кафић у кругу студентског града где смо се одлино испричали, дружили, смејали се, договорали негде до пола 5.

Било је негде око 30-ак форумаша. Екстра.

Подели на овим сајтовима

Било је лепо,жао ми је само што се нисмо окупили у још већем броју.

П.С. специјално поздрављам попадију Цветковић, много ми се свидела girl_jumping

Подели на овим сајтовима

Супер је било и ја сам одушевљен ! Само штета што нисам могао остати до краја :cmizdrenje: Унуци су чудо и звали ме да дођем , али ја немогу њима да одолим . И штета што није било нешто посебно сликања , само мало . nasznak9877777777777777777 Ипак све је било ЕКСТРА.И драго ми је да сам упознао пуно форумаша :drugarstvo:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Popadija rules prstgore

Oče da staviš ženu u administraciju da pomete ako ima nekog đubreta i da zavede red.

Draganu za admina (preko veze) klapklap

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...