Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ја ћу интензивно да мислим на вас уз Хајнекен. Да знате зашто штуцате... 0110_hahaha

брате, ако литургија почиње у 9, па онда предавање након тога с почетком око пола 11 - 11, па онда док се сместимо у пивницу између 12 - пола 1, то је код тебе (беше 6 сати разлике?) негде 6 ујутру. Рааано је за пиво!  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Kakvi čudni brojevi buseva...  nasznak9877777777777777777

Неке линије су се мењале. Једном сам промашио, па сам морао да пешачим до параклиса.

Мислим да има на интернету да се нађе све како треба.

Било би добро да се организујемо, да они који су са колима, покупе друге који ће да дођу на одређена места у граду која су свима позната. И ја сад имам ауто.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ja cu vam poslati jedan veliki HUG sa mora i pozeleti Vam lep i ugodan provod... eheeeej

Btw. kad sam ja bila student, uvek je postojao restoran u okviru doma (i Studenjaka) koji je bio jako jeftin i sa ok klopom... Doduse, tada je i ovaj bar koji spominjete bio vise "studentski" i mnogo jeftiniji dada Mislim, ovo vise zbog ljudi koji budu dolazili iz unutrasnjosti jer oni moraju da plate i put, a verujem i da im ova cena od koliko vec din nije jeftina... Cisto razmisljam, posto bi bilo steta da neki dobri i fini ljudi ne dodju samo zato sto nemaju dovoljno novca....

Подели на овим сајтовима

• Гости

Молим да се најпре јаве они који хоће да дођу, јер је потребно да знамо и број гостију у ресторану. Разумем да многи не схватају шта значи организовати неко окупљање, али како смо ми веома одговорни људи, желимо да имамо бар приближан број гостију који ће доћи.

И даље се можете јавити на наш мејл [email protected] и број телефона 060-10-80-100

Подели на овим сајтовима

• Гости

Како је Сабор 04. септембра, онда нека пријављивање буде до 02. увече. Наравно, свако може да дође и без пријаве, али ће да буде проблематично у вези ручка. Молим вас да узмете веома озбиљно ово, ваљда смо одговорни људи.

Подели на овим сајтовима

Do 01.09. treba da imamo bar neki okviran broj ljudi da bi prijavili restoranu u vezi ručka.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Лепо би било да пишу и они који ће доћи...мислим када би сви који неће доћи од соро 4000 чланова писали, била би ово једна од најпосећенијих тема. Дакле,нека пишу они који планирају да дођу. У сваком случају, ко је дошао smil4385c03b80886.gif-добродошао је.

Подели на овим сајтовима

Драги моји ЖРУ-овци ја долазим свакако али покушавам и мог комшу Зорана нашег глобалног модератора да убедим да кренемо заједно тако да ће нас из Раковице бити,односно Миљаковца двојица 99,9 посто. Радујем се окупљању и упознавању још доста са овог прелепог ЖРУ-а :drugarstvo: slava3 . Мислио сам и маторог унука да доведем али је несташан и немогу баш тако да се опустим када је он ту , нажалост.

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ако Бог да ја ћу сигурно доћи.

Живим на 60 км од Бг-а и имам ауто, тако да неће бити проблема око доласка.

Мада, пре него што је одлучено где ће бити сабор, ја сам размишљао да дођем где год буде.

Једва чекам да се упознам са вама...1000000001010

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...