Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

што пре организујете, пре ћемо се видети :drugarstvo:

јел могу само да замолим да буде литургијско окупљање тамо где ћемо моћи да се причестимо, пошто знам да то уме да буде проблем у вашој епархији? stadaradim

Подели на овим сајтовима

Лепо баш, види се како смо Анастасија и ја смерно ћутале све време, а и да сам права сукњетара

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1315234858' post='494156]

што пре организујете, пре ћемо се видети :drugarstvo:

јел могу само да замолим да буде литургијско окупљање тамо где ћемо моћи да се причестимо, пошто знам да то уме да буде проблем у вашој епархији? stadaradim

може се причестити само треба рећи свештенику, јер код нас је мало људи који се причешћују редовно ван постава, па оци и не питају тј не нуде...

иначе ово моје да сабор буде у БЛ је само приједлог није ништа одлучено, мада било би добро да се и остала братија изјасни... све се може договорити...

додаћу гласање на ову тему па да видимо.... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Боже, какво је то причешћивање преко везе и како не нуде, па шта раде кад испричају: Са страхом Божјим, вером и љубављу приступите? 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Одмах након тог "приступите" се врате у олтар и настави се са појањем.

Али мислим да би могли да питамо Владику за благослов и да објаснимо да је у питању Сабор Православне омладине,

и да су у питању људи који посте све постове прописане од стране Свете Цркве, сигуран сам да ће имати разумјевања.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

ево мени се ћеркица причестила у недељу у току литургије након "приступите", додуше један брат је рекао свештенику да има дјечице за причешће и отац је остао са путиром...

а мислим да нема потребе да узнемиравамо преосвећеног Владику Јефрема. може благослов старјешине храма рецимо оца Ратка из Саборног или некога из Свете Тројице?

боље да се држимо теме "сабор" него да у овој теми расправљамо о одлукама владика. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

спаси Боже и просветли ...

ја већ имам благослов свог исповедника, него било би лепо да се отац задржи са путиром па да се и причестимо nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

ама полако братијо, чекајмо оца... ја када сам предложио мислио сам за следећу годину... 0102_laugh не овако експресно...

мислим да ће бити проблем већини да се организује, јер новци су били проблем и за овај сабор од јуче, па се и ручак отказао... има хиљаду опција, за сада је битно да постоји жеља и воља а већ ћемо ми бањолучани некако организовати, можда чак и неко преноћиште,, треба видјети....

Подели на овим сајтовима

да дочекамо ове екуменисте са поука и све их премлатимо sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

:group111: :group111:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...