Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

@Данијела

Ја се извињавам госпоЏи што сам пропустио смајлиће на претходном коментару за оно цимање...можда је неко схватио озбиљно....па зато сада ево :))  :))  :))  :))  :)) .... а и малопре се сетих неко је помињао неки карате ...џудо...па ко велим 8086.gif

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

@Данијела

Ја се извињавам госпоЏи што сам пропустио смајлиће на претходном коментару за оно цимање...можда је неко схватио озбиљно....па зато сада ево :))  :))  :))  :))  :)) .... а и малопре се сетих неко је помињао неки карате ...џудо...па ко велим 8086.gif

Ништа, ништа у реду је sFun_bat sFun_bat sFun_bat

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

g1378681176976615944.jpg

Данијела, :drugarstvo:

Ko je slikao ovu sliku?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Davaj sliku in full resolution in my inbox sFun_bat

Подели на овим сајтовима

slike su prva liga, vidim

druženje je bilo extra i pozdrav za sve učesnike sabora!

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Каће једаред у Војводини бити тај сабор?

Па `ајде... И питах тамо за вас из Еуропе... Могло би да се организује...

Подели на овим сајтовима

A mogao bi jedared i u Sumadiji da bude.

Па био је,и то дводневни у срцу Шумадије...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...