Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Има ли неког да иде из Београда?

Слободно се јавите да се нађемо и да нас о.Иван покупи. greengrin

Треба само да дођемо до Крагујевца.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

У Јусто, баш ми је жао, ајде види некако, можда се ипак искомбинује... не одустај.

Тако је то у послу код нас. Хоће гром у коприве увек  :cmizdrenje:. Требао сам половином ове седмице предати неке смернице за инвеститоре како да почну да граде, међутим појавио се проблем у вези неког објекта не одговара диспозиција, сад се мора изнаћи друго решење и тако се морам уплести у јово на ново прорачуне и све остало. Ако апстинирам 4 -5 дана од посла то је губљење још времена, а могу ме звати свакога часа, и рећи дај....ако не дам, није се играти са тајкунима. Послаће ме у Сибир. :(

Неки дан ми се директор вратио из Грузије, и одушевио се земљом и вером коју Грузијци имају. Каже да су много побожан народ. Тако да се наложио да и мене пошаље тамо да видим како, тако да се отвара идеална прилика да видим Грузију, само кад завршим ове послове. То је прилика која ми се баш свиђа и не бих да је пропустим. Видећемо шта буде, а када буде времена, заиста могу да скокнем за викенд па да се видимо.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Хајде да се договоримо и ја сам из Бгд и ишао бих  само ми треба да се договоримо којим бусом и у колико да се нађемо на станици . И да ли носите нешто од ствари и шта ?

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Можда је најбоље оним у 12 сати . И да ли треба карта да се купи дан унапред или не.

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја вас чекам у пола 4, наравно, ако аутобус не стигне сачекаћу још мало нема проблема.

Молим вас, понесите фотоапарате а било би добро и још неку камеру.

Подели на овим сајтовима

јави молим те

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Е, Јусто баш ми криво што нећемо моћи да се упознамо... idea

Иначе, код мене у колима има два слободна места. Тако да, ко креће из Чачка, нека ми се јави на пп.

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Да поновим и овде: код мене у колима има два слободна места. Тако да, ко креће из Чачка, нека ми се јави на пп.

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Хајде да се договоримо и ја сам из Бгд и ишао бих  само ми треба да се договоримо којим бусом и у колико да се нађемо на станици . И да ли носите нешто од ствари и шта ?

ја не знам још ништа, због организације ...
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...