Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

• Гости

Колико  има  км.  отприлике,  и  какав је пут? :cheesy:

Двасесетак километара , нисам скоро био али мислим да је пут ОК , јер тада када сам био - пресвлачили пут са новим асвалтом.

Добар је пут  :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала  пуно... :cheesy: ;)

:)

то је стари пут за Јагодину , да те неби збунило није стар зато што је Стар , већ се некада ишло и тим путем ја ЈА , то је уједно пут и за Рековац.

Близу је од самог улаза у КГ и ако се баш не можете снаћи само питајте некога крај пута где је  СТАРИ ПУТ ЗА ЈАГОДИНУ .

Није тешко , веома је близу та раскрсница од улаза у КГ , дај Боже да има један колометар од првог семафора !

Подели на овим сајтовима

Браћо по Христу иде ли неко из Београда ? Могли би да се договоримо да кренемо заједно . Без обзира што се непознајемо , има времена да се упознамо за та два дана саборовање 8086.gif bighugbighug

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ајде, молим теовако, долазим из Тополе и дођем до богословије и где онда идем?

Јооој нисам сигуран да ти ово објасним , да сам из КГа онда бих знао ако неко зна боље , нека напише!
Подели на овим сајтовима

Oче Иване дођите вечерас у Ужице ако можете, а и све форумаше позивамо:

Црква св. апостола и еванђелиста Марка

у Ужицу, прославиће Светог Максима Исповедника уз заједнички славопој у току

СВЕНОЋНОГ БДЕНИЈА

које ће почети

у уторак 24. августа у 21 сат

Благодарни за сваки савршени дар, који долази од Оца светлости, принећемо целодневни богослужбени славопој Богу (вечерње, јутрење, часови, беседа, Света архијерејска Литургија), са молитвом да нас Господ Сведржитељ чува и благосиља, молитвама Св. Максима Исповедника, Св. мученика Иполита и свих светих које тога дана слави наша Црква.

Човек слободно бира и празнике и начин празновања. Литургијска заједница Старе ужичке Цркве, нуди и предлаже овакав молитвени сабор, као могућност избора у свету који ''сав у злу лежи'' (1 Јн 5, 19). Ако признамо немоћ у сусрету са многим животним проблемима, а пре свега пред проблемом смрти, ово је прави Пут за успостављање комуникације са Богом, нашим Свемоћним и јединим Спаситељем.

Куцамо на врата сваког срца, избор је ваш.

Литургијска заједница

Старе ужичке Цркве

П.С. Присуствоваће владика Хризостом и бројно монаштво.

http://www.otacmilic.com/

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Хвала пуно брате, заиста бих радо дошао, нарочито да се видим са братом и оцем Милићем, али овде код нас је велика гужва због организације. Свакако, надамо се да ћете ви имати времена да дођете код нас.

Подели на овим сајтовима

Oče Ivane, moram da Vam se zahvalim na ogromnom trudu koji ulažete radeći na njivi Gospodnjoj, širenjem riječi Božije i okupljanjem izgubljenih ovčica koji u ovom stvarnom a i virtuelnom svijetu često posrnu i izgube se. Sa velikom čežnjom crvenilo sam gledala fotografije i manastira Denkovac i program koji ste nam pripremli.Spriječena sam da dođem na ovo predivno okupljanje i veoma mi je žao radi toga ali se istovremeno radujem radi održavanja Sabora i sviju koji će biti prisutni. Neka Vam Gospod podari još mnogo snage,mudrosti i volje da sejete i širite riječ Božiju.

Želim svim organizatorima i učesnicima svako dobro od Gospoda i Presvete Bogorodice.  :) Bogorodicaaaaaa

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Оче  Иване, да ли ће  комби  који  ће  да  превезе  посетиоце  форума,до

манастира  Денковац, да  се  враћа  исте  вечери  за  Крагујевац, јер има

гостију  који  би  се  вратили  да преноће у  Крагујевцу?  isus-sinai

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Оче  Иване, да ли ће  комби  који  ће  да  превезе  посетиоце  форума,до

манастира  Денковац, да  се  враћа  исте  вечери  за  Крагујевац, јер има

гостију  који  би  се  вратили  да преноће у  Крагујевцу?  isus-sinai

Ако буде било потребе- хоће. Али не верујем да ће моћи опет ујутру да их узима из КГ.

Подели на овим сајтовима

Хвала на одговору, Јустинијане,

али мораћу тати да оставим кола . . .

тако да идем бусом, или како већ . . .

Јел се неко распитао кад има аутобус?

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Сви који долазе на Сабор у петак 27-ог, могу бити превезени ОД СТАНИЦЕ КРАГУЈЕВЦА ДО МАНАСТИРА. Возиће нас о.Иван са минибусом.

Потребно је да будете на станици у Крагујевцу у 15:30ч када ћемо поћи за манастир.

Уколико полазите из Београда, идеални поласци су следећи:

Београд - КРАГУЈЕВАЦ, за дан: 27.08.2010 Пет

Полазак Долазак  Перон    км    Полазна станица                     Виа                                      Превозник

12:00     14:15    16      141   БЕОГРАД        АУТОПУТА,КРАГУЈЕВЦА,КРАЉЕВА И РАШКЕ     КАВИМ РАШКА

13:00     15:15    12      122   БЕОГРАД      МЛАДЕНОВЦА И ТОПОЛЕ                       АС КРАГУЈЕВАЦ

Информације о поласцима, слободним местима, цени карте и резервације на броју телефона 011/2636-299

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Баш ми је жао што је дошло од овога, али морам да изнесм саопштење:

Спречен сам да дођем на Сабор из разлога што ми не дозвољава тренута ситуација око пројекта на коме радим. Имао сам одобрење од претпостављених на два слободна дана која још када се укомпонују за викенд, испада идеално за Сабор, међутим како инвеститор врло често по нашем добро и старом обичају упада са притисцима, да има се доставе и привремена решења како би могли почети неке радове, то онда захтева додатно ангажовање. Тако да сам ја стварно сав у послу и могуће је да ме неких две три седмице не буде на форуму интензивиније. Кад се заврши сва ова халабука, они слободни дани остају свакако и онда ће ми бити драго да скокнем до БГ-а и Дубоке па да се лепо, видимо дружимо и испричамо.

Шта да се ради, праштајте.  zru

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...