Лапис Лазули Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Daco kakav si bre to karakter ? pa el rece nema slika Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 И бре, могу ли та окупљања да прођу без загрљаја? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 @@Лапис лазули, извини, мала ово сам ја сликала, виђи што си лепа.. еј стварно Лапис немој се стидиш, прелепа си. Снежана, -Владимир-, Ronald and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 @@Лапис лазули, извини, мала ово сам ја сликала, виђи што си лепа.. еј стварно Лапис немој се стидиш, прелепа си. A tebe nema na slikama stvarno nema smisla,lutka makedonska prava! Снежана and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Svi ste lijepi, ali Lapi mi je ko med samo da nije ko secerna bolest Ronald је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 И бре, могу ли та окупљања да прођу без загрљаја? Nemoj da si ljubomorna nego dodji drugi put Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Daco kakav si bre to karakter ? pa el rece nema slika Ivan poslao danas "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ivan poslao danas Znam,salim se ,nego ti si pretila da nema slika da bi namamili i ostale da dodju,sad ce samo da nastave da cekaju slike Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Nemoj da si ljubomorna nego dodji drugi put Е, ово од тебе нисам очекивала. Није то љубомора, ја сам мало алергична на додире. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 samo da nije ko secerna bolest Pa kombinacija crna kosica, bledunjava koza i crveni karminic na nekoga moze djelovati kao jaka doza insulina Лапис Лазули and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Е, ово од тебе нисам очекивала. Није то љубомора, ја сам мало алергична на додире. Sto? Sta sam rekla tako neocekivano? Pa dobro tebe necemo ti ces na pocasno mesto i po prazno mesto pored s obe strane da se prijatno osecas Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Да, да, што више ваздуха... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 @@Anika, Znas za onaj vic kad covek zove broj preko oglasa u novinama i pita "Jel vi prodajete trosobni stan u centru grad? Da mi prodajemo. E javljamo vam da mi necemo kupiti.". E, da i ova tema ne bi stala u neciji vic slicnog tipa mozda je dobro i temi dati malo vise vazduha. Рапсоди, Зосима, Gordana . and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Видим да сте се лепо дружили и драго ми је због тога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Видим да сте се лепо дружили и драго ми је због тога. тебе чекамо са све медовачом Данче*, Paradoksologija and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука