Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Zavisi :) milsim da možda da.

Nemoj da intervenisem kod drage ti eno je na fejsu zezamo se s nekom aplikacijom za decu muza i ostale hahaaha :)))

cekamo te!

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

@@Anika, nemoj da te za kaznu pošalju kod čika Humberta, da te on prevaspita ...

Ko si sad ti?

E ovako, nesto razmisljam, da ne bih ja dolazila u neprijatnu situaciju da me proganjaju kojekakvi ljudi koje i ne poznajem, pocev od izvesnih moderatora, preko izvesnih clanova koji imaju ljubomorne ispade, sama cu da se odjavim i da odem. Bar na neko vreme. Nema smisla ovo ovako. Meni nisu potrebni ni nemiri, ni konflikti, a ko ima problem sa mnom, neka ga resi u svojoj glavi. A ne da mi tu neko koristi silu i istresa se, kao da je biti moderator Bogom dani posao. Aman. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Мислим да има доста чланова који би жељели упознати Аylu. Мушких, нарочито. Мање-више сви мушки форумаши :)

осим ако их њихове жене попреко погледају :) 

Подели на овим сајтовима

Тебе никад не бих желела да упознам. И немој да гуташ слова, ја нисам Анка. :coolio:

Ti gubiš, a ja ti garantujem da bi se divno družile i da bi stekla još jednog prijatelja. Vidiš, ja bih tebe voljela da upoznam.

Anka je divno ime...a možeš me zvati i Ala, meni ne bi smetalo  :)))

Подели на овим сајтовима

@@Anika, nemoj da te za kaznu pošalju kod čika Humberta, da te on prevaspita ...

Jel dolazis konacno Humberte?  :ani_biggrin:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

:))

Кад боље размислим, није вредно тога. Увек се треба окренути на другу страну, према позитивним људима. А овде их има.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Anika opet neki kratak spoj u glavi? :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Dotrajale baterije ............

Sori Anika..........šala zaista ..........

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Tebe kad vidim uvek mi je kratak spoj. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Ajte nemoj da ste takvi.

Svi su pozvani i ko zeli doci ce, nemojte da terate one koji ne zele ili nece.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ti si mi od zenskih omiljeni moderator i zbog tebe bih uvek dosla. Stvarno. :)

Подели на овим сајтовима

Tebe kad vidim uvek mi je kratak spoj. :ani_biggrin:

Znači čim me vidiš havarija u lobanji?Počastvovan sam doista. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ti si mi od zenskih omiljeni moderator i zbog tebe bih uvek dosla. Stvarno. :)

Hvala :)

Ako hoces nekad u 4 oka da se vidimo, samo kazi :)

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Jel dolazis konacno Humberte?  :ani_biggrin:

Кад прочита "Аникина времена" :)))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...