Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

ali danas je petak :)

mozes posle posla da svrnes, necemo mi da odemo posle sat vremena, u pola devet cemo svakako i dalje biti tamo ;)

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

То је сад нека претња?

Није никаква претња, само опомена да не будеш груба и нетолерантна.

Не пада ми на памет да се учим лукавости, свиђам се сама себи таква каква јесам.

Само се ти свиђај сама себи, то теби нико не може забранити, што се лукавости тиче, не знам о чему причаш, суптилно и лукаво су два различита појма, али дефинитивно свако види оно што носи у себи.

И ајде олади, животати, спамујемо тему, ако оћеш на сабор изволте.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

ali danas je petak :)

mozes posle posla da svrnes, necemo mi da odemo posle sat vremena, u pola devet cemo svakako i dalje biti tamo ;)

Ма зезам се толико ми је лоше на послу  да се по цео дан качим на форум, увече бришем  хистори. :D 

И  сад да неко каже како је лоше радити код приватника ..............

Неки други пут заиста.......морам вас упознати..............то стоји ............ :)  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

И ајде олади, животати, спамујемо тему, ако оћеш на сабор изволте.

О томе сам се већ изјаснила. Упознаћу се кад ја хоћу и са ким хоћу. А ти ми дајеш одличан пример из културе и суптилности. :mahmah:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Радим до 20 часова ја сам радничка класа, мени је  свака субота радна сем по договору............... :)

Биће дана за мегдана............. остајем у БГД  

A el bi htela samnom da izadješ posle 20h. Idemo zajedno u jednu divnu kafanicu koju su nekad nazivali prešernova klet?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

A el bi htela samnom da izadješ posle 20h. Idemo zajedno u jednu divnu kafanicu koju su nekad nazivali prešernova klet?

Е са тобом хоћу.....................тебе волем........  :D  ................ма оно мислим волем и њих .............  :)

Људи стварно вас волем........ :grouphug123:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Е са тобом хоћу.....................тебе волем........  :D  ................ма оно мислим волем и њих .............  :)

Људи стварно вас волем........ :grouphug123:

Moj broj telefona: 777 nasedam :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Moj broj telefona: 777 nasedam :))

:))  а  мој 988 чик погоди ко сам........ :))

Подели на овим сајтовима

Mare care jel dolazis veceras? ajde prosli put da ti oprostimo al veceras... :)

mislim nema smisla :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

:0222_shocked:  Кордуне, врати се, све ти је опроштено.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...