malaMaia Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Sa drugarima i prijateljima ne počinje se veza..)) Ne mora sve da se gleda kroz prizmu eros i lepo je da se poznaju ljudi oba pola koji nisu potencijalni ljubavnici. Bas to... 0110_hahaha Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Да би нешто било правило - универзално потребно је да буде потврђено на репрезентативном броју примјера. Ali meni ni to nista ne znaci. Ponovis to vase istrazivanje i bice drugaciji rezultat! 0110_hahaha Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Да би нешто било правило - универзално потребно је да буде потврђено на репрезентативном броју примјера. Ali meni ni to nista ne znaci. Ponovis to vase istrazivanje i bice drugaciji rezultat! 0110_hahaha На малом броју људи ће се разликовати, али на већем ће резултати бити прилично уједначени. И то је оно што дефинише правило. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Kljuc uspeha ... Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 girl_jumping girl_jumping 4chsmu1 Dobar "ključ" uspeha...čini mi se da je uspeo na kraju. 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 25, 2011 Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Хехе, која су то истраживања, из личног искуства? И лично и туђе искуство... 4chsmu1 girl_jumping Твоје искуство не значи да може да се посматра као правило. Да би нешто било правило - универзално потребно је да буде потврђено на репрезентативном броју примјера. Драги мој брате, нема ту науке... girl_jumping ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
avatar011 Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Ali ja eto imam dosta drugova, sa kojima pricam o svemu i ja njih gledam kao bracu sada... Znaci predivni su ali ja ne mogu njih da gledam kao potencijalnog momka! Jel si to opisivao sebe? Ma ko trci u crkvu ,danas su zanimljiviji frajeri, izdpilirani, bez obrva i sl. Шта те спречава да их посматраш као "потенцијалне" ? 4chsmu1 Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће у најскривенијем језгру његове личности. Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено, али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта може и шта треба да постане. Виктор Франкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 Pa ne znam... Eto jednostavno razvije se takav odnosi, niti zelim da pokvarim to niti mogu da ih gledam tako... Ne znam, imala jednu takvu situaciju 0205_whistling Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немања Богослов Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Када се сви будемо поудавали и оженили неће више бити таквих "односа",нити ће жене имати другове,нити ће мушкарци имати другарице.Јасно као дан. tuzansmajli8904 Студент ПБФ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Када се сви будемо поудавали и оженили неће више бити таквих "односа",нити ће жене имати другове,нити ће мушкарци имати другарице.Јасно као дан. 0304_smile4 U prevodu nece razgovarati ni sa kim do sa muzem i rodjacima. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Када се сви будемо поудавали и оженили неће више бити таквих "односа",нити ће жене имати другове,нити ће мушкарци имати другарице.Јасно као дан. 0304_smile4 Јадни ми кад наступи то доба 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 зато што увек навијају на олимпијади, уместо да учествују dada greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Dobar momak ne znači biti nemudar. Nadam se da će se Milan Medenica složiti sa mnom... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Dobar momak ne znači biti nemudar. Nadam se da će se Milan Medenica složiti sa mnom... greengrin добри момче, боље је да се нека сестра сложи са тобом 0212_rolleyes 0110_hahaha dizzy999 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 зато што увек навијају на олимпијади, уместо да учествују 0212_rolleyes 0110_hahaha dizzy999 greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука