Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зајрон је помињао да жене ако нису заинтересоване за мушкарца, њему никаква борба и витештво неће помоћи да је придобије....

Грешиш, овај силно грешиш синак...  1405_love

Не грешим то је просто доказано истраживањем на огромном броју људи. Наравно у свему могу потојати изузеци па тако и ту.

А оне ствари попут сцене из лајања на звезде где онај испија мозак цури, неривра је страшно, она га одбија.....док на крају она попушта и лудо се заљубљује у њега то има само у флимовима.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Није само до особе. Човјек није само личност, он је и природа. Женска и мушка природа се бар засад у овом нашем свијету разликују. Тачно је да је сваки човјек на свој начин различит, али онда би буквално било само, колико људи толико ћуди, и ми никад не би говорили о дјечијем, мушком, женском, и другим карактерима, а они засигурно постоје. Постоје и карактерне особине сваког човјека понаособ, али постоје и карктерне особине жене, карактерне особине мушкарца...Није ваљда потребно стално понављати да се ништа не може генерализовати, али просто статистички би било лако доказати да већина мушкараца испољава неке особине, понашање и прохјтеве које не занимају жене и према томе су својствене њима, док би жене испољвале неке особине, понашање и прохтјеве који не знаимају мушкарце и према томе су својствене женама.

Ma stoji sve to...

ali eto tema je ЗАШТО ДОБРИ МОМЦИ УВЕК “ИЗВИСЕ”? Rekoh nije istina da izvise samo dobri momci i toliko... Jer je danas tako i u muskom i u zenskom svetu, sto si bolji to ti je gore!

Па може се дискутовати и на ту тему. Али кажем опет једна је ствар, а то је да много више мушких извиси, него женских, и друга је да су различити разлози томе.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

А оне ствари попут сцене из лајања на звезде где онај испија мозак цури, неривра је страшно, она га одбија.....док на крају она попушта и лудо се заљубљује у њега то има само у флимовима.

Моја истраживања кажу да грешиш...  1405_love

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

Хе, хе, хе, и моја.

Подели на овим сајтовима

Па може се дискутовати и на ту тему. Али кажем опет једна је ствар, а то је да много више мушких извиси, него женских, и друга је да су различити разлози томе.

Ja bas o tim razlozima i zelim da pricam... Hocu da cujem sa muske strane.

A sto se tice toga da muski cesce izvise i jeste tako... a zasto? Zato sto se preteruje sa tim feministickim glupostima, sa uporedjivanjem i sl! Da, ja sam zensko ali eto kazem da se preteruje!

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Хехе, која су то истраживања, из личног искуства?

Подели на овим сајтовима

Ja bas o tim razlozima i zelim da pricam... Hocu da cujem sa muske strane.

A sto se tice toga da muski cesce izvise i jeste tako... a zasto? Zato sto se preteruje sa tim feministickim glupostima, sa uporedjivanjem i sl! Da, ja sam zensko ali eto kazem da se preteruje!

Па мушкарци прилазе женама углавном зар не? Тако је бар данас у свијету још увијек. Па онда кад тако и треба у принципу, мушки да прилазе женама, онда је сасвим логично да ће бити више мушких који су извисили него жена.

На мушкарцу је да одабере, на жени да пристане. Тако би требало ствари да стоје, ако се искључе феминизми и све остало.

Подели на овим сајтовима

Не бих се сложио са малом Мајом.Нема ту упоређивања.Момак,искрен,брижан,све другарице му трче,плачу на рамену,траже савете,кукају како не могу да нађу нормалног.Он стоји ту и нада се,сваки пут када нека наиђе,а оне нађу оопет неког ид*ота,(праштајте на ружном речнику) и опет се иста прича врти у круг.А све када се тај момак пожали њима како не може да нађе никога,оне све ма наааћи ћеш ти,не брини.На крају човек схвати,треба се Богу молити,ништа друго.Иначе брат малопре спомену трче у цркву да нађу некога,не раде то само остављене него већ и младе...х))))) пуна је црква побожних сестара... 0110_hahaha

Студент ПБФ

Подели на овим сајтовима

Ali ja eto imam dosta drugova, sa kojima pricam o svemu i ja njih gledam kao bracu sada... Znaci predivni su ali ja ne mogu njih da gledam kao potencijalnog momka!

Jel si to opisivao sebe?  0110_hahaha

Ma ko trci u crkvu ,danas su zanimljiviji frajeri, izdpilirani, bez obrva i sl.  smej.gif

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Наравно!!Али шта ћеш Божија воља,није свима дато да се блесаве у младе дане..:РРР Е видиш то ми не иде,зашто увек гледате као брата,нисте ми јасне... smej.gif 0110_hahaha

Студент ПБФ

Подели на овим сајтовима

Хехе, која су то истраживања, из личног искуства?

И лично и туђе искуство...  smej.gif

0110_hahaha

Твоје искуство не значи да може да се посматра као правило.

Да би нешто било правило - универзално потребно је да буде потврђено на репрезентативном броју примјера.

Подели на овим сајтовима

Наравно!!Али шта ћеш Божија воља,није свима дато да се блесаве у младе дане..:РРР Е видиш то ми не иде,зашто увек гледате као брата,нисте ми јасне... bangin smej.gif

Па вјеровартно се они понашају као браћа, пријатељи и природно је да ће их и тако гледати.  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...