RYLAH Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Ma sta kazes 4869 animal-smiley-075 gringrin gringrin gringrin greengrin greengrin greengrin Јест, то ми главни проблем. Кад ће да се направи неки нормалан локал где и ми милионери можемо на миру да се опустимо, а да нас не салећу голе манекенке? Вероватно виде ону велику машину паркирану на улазу -Владимир- and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 greengrin greengrin greengrin Јест, то ми главни проблем. Кад ће да се направи неки нормалан локал где и ми милионери можемо на миру да се опустимо, а да нас не салећу голе манекенке? Вероватно виде ону велику машину паркирану на улазу animal-smiley-075 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 п.с. са Медом и његовим кланом не разговарам,да се зна за убудуће,мада је ово истина што рече,знају добри момци да се прилепе за погрешне девојке,али то не бира памет него срце... (ау,мора да сам пролупао,кад сам почео цитирати Балашевића) ^-^ to ne bira srce već jedan drugi deo tela, budi iskren... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 жена по правилу а и мом искуству воли фолирање и играрије и нипошто да се отвараш до краја... jel ti stvarno mislis da si dobar momak ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 to ne bira srce već jedan drugi deo tela, budi iskren... Хаха, прво се"он" пита,па све остало...Истина је да је већини мушкараца можда најбитнији физички изглед,све остале духовне и умне вредности су зачини ,који те чине да одлепиш скроз...и онда извисиш... sHa_sarcasticlol Мада ,кад заиста заволиш неког као личност,лепо ти је само да си у присуству те особе,и секс ти није лајт мотив,али водити рачуна да се то не претвори у некакву платонску љубав,где се ова друга страна (справом) пита ,оће ли ме овај пипнути некад... 0409_feel Ма битно је да ти се нешто дешава,корпе,разочарења,све је то саставни део живота,док не дође она права, а у међувремену шибај даље,јер оне воле исто што и ми... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 јер оне воле исто што и ми... е, лааааааа лалалалалаааааааааааЉубав? Заљубљеност? Паљба. Договор кућу гради. Треба вратити уговорене бракове, пазите шта вам кажем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 @, kao miloner milioneru, ja sam prvo krenuo sa novcanicama od 500 evra i sve je bilo divno i gotivno. Onda me je racunovodja na kolenima, oborenog pogleda i sa sakama na tlu prijateljski savetovao da gotovo identican efekat proizvode i manji apoeni. I stvarno, bio je upravu, odmah sam naredio da prestanu da ga rane koricama bajatog leba i da pocnu da mu daju i sredinu uz kisnicu. Nedavno sam morao iz zdravstvenih razloga da batalim pusenje, ali poenta je da definitivno ne moras da goris tolke pare... znaci, neces da primetis kvalitativnu razliku, garant! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Zosima, jel tvoje kuliranje mog pitanja da shvatim kao odgovor, ili...??? Bilo bi lepo od tebe da bar koju reč kucneš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Тања @ Шта знам,бзв ми је да ја сам себе оцењујем да ли сам добар лош или нешто треће... Лела @ Ниси ти у тој екипи,то је нешто између нас који се знамо лично... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 @, kao miloner milioneru, ja sam prvo krenuo sa novcanicama od 500 evra i sve je bilo divno i gotivno. Onda me je racunovodja na kolenima, oborenog pogleda i sa sakama na tlu prijateljski savetovao da gotovo identican efekat proizvode i manji apoeni. I stvarno, bio je upravu, odmah sam naredio da prestanu da ga rane koricama bajatog leba i da pocnu da mu daju i sredinu uz kisnicu. Nedavno sam morao iz zdravstvenih razloga da batalim pusenje, ali poenta je da definitivno ne moras da goris tolke pare... znaci, neces da primetis kvalitativnu razliku, garant! Па не знам... Колко је довољно да палим, а да се и даље осећам лепо што ме сиротиња гледа што палим целу њихову плату и мрзи моје бахаћење? Мисм, и шта да радим са разликом? Де ћу више са толким парама? Ухххх... Не знам да ли је ико од тих завидних црва по којима свакога дана газимо уопште свестан тежине наших избора на сваком кораку? Ах, срећни плебејци! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Znam tacno o cemu pricas... Al ne vredi, mora tako i gotovo! U svakom slucaju bolje je da te se plase, nego da te vole... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Могу да ме повреде, али не и да ме повреде! drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Само једна констатација : Лоши момци много више извисе ,али њих за то није брига... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Da li oni ne zakeraju jer su losi ili su losi jer ne zakeraju previse? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 My heart's sad and I am all forlorn, my man's treating me mean I regret the day that I was born and that man of mine I've ever seen Happiness, it never lasts a day, my heart is almost breaking while I say A good man is hard to find, you always get the other kind Just when you think that he is your pal, you look for him and find him fooling 'round some other gal Then you rave, you even crave to see him laying in his grave So, if your man is nice, take my advice and hug him in the morning, kiss him ev'ry night, give him plenty lovin', treat him right For a good man nowadays is hard to find, a good man nowadays is hard to find Oglo and drvce је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука