Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

не слажем се са оним почетним текстом...ма боље да извисе код људи него код Бога,добар момак/девојка је онај који никад не би повредио оног другог,никад је не би преварио,не би спавао целу ноћ ако она не може,отишао пешака пар километара у 2 ујутру да јој купи чипс,који би и живот свој,с Божјом помоћи,положио за њу...а све су то одлике правог хришћанина,и то се не чини да би се додворавало,већ су то ситнице које доказују практичну љубав,док сам студирао имао сам у групи више девојака него мушкараца и неке од њих ме замоле да им показујем нешто око рачунара,у то време рачунар је био луксуз,а ја сам га стицајем околности имао,елем,одем пешака ја по њих,па до мене,па их отпратим,сваку посебно,цирка пређених 30км,и ништа оне то памте и дан данас зову,интересују се,а док неке нпр.којима сам и испите полагао не желе да се јаве кад се сретнемо у граду,али ником ништа,не буним се,слава Богу,ето примера како се може

не-извисити,само буди добар према свима и не очекуј никакву похвалу или награду од људи

Подели на овим сајтовима

ааааааа то.Па зар их треба потпрашити...Ма дешавало се и на другим форумима да дођу ликови..задња нада итд..па ми их жао...ал ето!

па ако у неком конкретном случају и то помогне да се усправе - не видим разлога да изостане прашење.

аман, каква црна задња нада? нада никад не умире, иначе човек умре.

Подели на овим сајтовима

Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country  :drugarstvo: algabacaju dance67890

лако је мени ићи, донети, бити добар, али.

него, има ли ту односа, узајамности, то те питам?

Подели на овим сајтовима

не знам на шта конкретно мислиш(ако си уопште мени упутио питање),има другарства,пријатељства,ниси и ти ваљда један од оних мушкараца који кад им поменеш реч девојка/жена одмах помисле на секс,па не врти се свет око тога,зашто је немогуће имати жену пријатеља,ако једноставно нисмо једно за друго,мени је другарство сасвим у реду

Подели на овим сајтовима

не знам на шта конкретно мислиш(ако си уопште мени упутио питање),има другарства,пријатељства,ниси и ти ваљда један од оних мушкараца који кад им поменеш реч девојка/жена одмах помисле на секс,па не врти се свет око тога,зашто је немогуће имати жену пријатеља,ако једноставно нисмо једно за друго,мени је другарство сасвим у реду

Ovde si negirao samoga sebe,jer, ako ti devojka  može biti drugar i prijatelj,a niste jedno za drugo,znači komponenta sex-a ,je bila odlučujuća da ti ne bude nešto više...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

е људи..смарам и себе са овим мојим изјавама а камоли вас...поздрав

:cmizdrenje: 4chsmu1

е у гадног старца растеш  0102_laugh 319.gif greengrin
Подели на овим сајтовима

Ovde si negirao samoga sebe,jer, ako ti devojka  može biti drugar i prijatelj,a niste jedno za drugo,znači komponenta sex-a ,je bila odlučujuća da ti ne bude nešto više...

мислим да ти је зоске набрзака објаснио зашто добри момци увек извисе ...
Подели на овим сајтовима

мислим да ти је зоске набрзака објаснио зашто добри момци увек извисе ...

ма објаснио је вероватно сам себи,пошто дефинитивно не разумем шта је хтео да каже,зар треба да будеш добар према девојкама само ради секса,једноставно немамо слична интересовања,долазимо из различитих крајева,са различитим културама и нормативима понашања,не привлачимо се физички,ја не могу да бирам коме ћу помоћи,згодној девојци или баби,потпуно ми је неважно

Подели на овим сајтовима

не слажем се са оним почетним текстом...ма боље да извисе код људи него код Бога,добар момак/девојка је онај који никад не би повредио оног другог,никад је не би преварио,не би спавао целу ноћ ако она не може,отишао пешака пар километара у 2 ујутру да јој купи чипс,који би и живот свој,с Божјом помоћи,положио за њу...а све су то одлике правог хришћанина,и то се не чини да би се додворавало,већ су то ситнице које доказују практичну љубав,док сам студирао имао сам у групи више девојака него мушкараца и неке од њих ме замоле да им показујем нешто око рачунара,у то време рачунар је био луксуз,а ја сам га стицајем околности имао,елем,одем пешака ја по њих,па до мене,па их отпратим,сваку посебно,цирка пређених 30км,и ништа оне то памте и дан данас зову,интересују се,а док неке нпр.којима сам и испите полагао не желе да се јаве кад се сретнемо у граду,али ником ништа,не буним се,слава Богу,ето примера како се може

не-извисити,само буди добар према свима и не очекуј никакву похвалу или награду од људи

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

319.gif 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Pitanje je OD KOGA izvise dobri momci? Od loših devojaka? bliss jeeee Ako izvisiš zbog njih, nemoj da ti bude žao, nego se raduj.

Da moj muž nije bio "dobar momak" nikad se ne bih udala za njega. Zato, nemoj da se nerviraš. Doći će ona prava koja te neće odbiti zato što si dobrica. girl_jumping

Подели на овим сајтовима

Pitanje je OD KOGA izvise dobri momci? Od loših devojaka? bliss jeeee Ako izvisiš zbog njih, nemoj da ti bude žao, nego se raduj.

Da moj muž nije bio "dobar momak" nikad se ne bih udala za njega. Zato, nemoj da se nerviraš. Doći će ona prava koja te neće odbiti zato što si dobrica. girl_jumping

Добри момци извисе од свог лошег ега. Не од лоших девојака. Први мушакрац који је извисио је био Адам, остало је све историја која се понаваља.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Слажем се. Само, чини ми се, да данас постоји још један велики проблем што се тиче ове теме. Замислите да момак)или девојка, свеједно= је искрен верник и не жели да има односе пре брака, док оно друго то жели. Претпоставимо да се воле, ако је то уопште могуће(јер шта значи заиста волети је тешко рећи). Шта тада радити?

Decko je postavio pitanje a niko mu nije odgovorio.Mislim da je pitanje vredno vaseg vremena.Ja ne mogu da odgovorim na zalost jer tek mi je 19 godina.

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...