emilija Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 dobar izvisi zato sto je savladao samo pola pouke, bezazlen je kao golub ali nije naucio da bude lukav kao zmija...i eto ti Jevandjelja dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 dobar izvisi zato sto je savladao samo pola pouke, bezazlen je kao golub ali nije naucio da bude lukav kao zmija...i eto ti Jevandjelja facenew22222222 Каже се безазлени као голубови, а мудри као змије. Е сад да ли је изостанак мудрости у питању...може бити. Мада мудрост је широк појам. Мудар у време, мудар на месту, мудар на речи, на мудар начин...има ту свега. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 uh, oprostite...mudar, naravno:)proslo mi kroz glavu da rech "zmija" obicno zakrpe zhenama, pa mi ono "lukav" izlete automatski :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 16, 2011 Пријави Подели Написано Март 16, 2011 nije to samo u ljubavi..i uopste, u svakodnevnici mnogo bolje prodju dobri koji znaju sebe da cuvaju od - samo "dobrih"drugi prepoznaju vrlo lako da li imamo samopostovanje a , s njim i limite dokle neko moze da nam udje u prostor...samopostovanjem branimo neke svoje vrednosti, ma rekoh jos davno : cim se nekome samo prostresh kao tepih, njemu ostaje jedino da te-pregazi...tako nekako;.. :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 uh, oprostite...mudar, naravno:) proslo mi kroz glavu da rech "zmija" obicno zakrpe zhenama, pa mi ono "lukav" izlete automatski па каже се у оченашу на старословенском ''избави нас од лукаваго'', лукавог, ђавола.због тога те је исправио, јер има сасвим супротно значење од оног што си хтела да кажеш. :cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Поздрав народе!Набасах на ову тему..ииии морам вам признати да сте ме баш добро насмијали...тема је занимљива....момци..ех...вјечити проблем.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Odpozdrav! I kakav je tvoj stav o ovom pitanju? facenew22222222 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Немам појма шта рећи..нисам момак..па не знам..ја могу са женског угла рећи по коју реченицу..Мада,мало уздрмао онај дио из неке књиге коју је навео један од форумаша...не могу се сјетити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Nema veze što nisi momak, kaži svoj stav, baš me interesuje. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 Па ни ја не знам шта да кажем а да не будем безобразна.Овако..мука ми је од тог Добар момак!Значи кад ми се свиђа неки момак..и распитујем се о њему..ко је..итд..обавезно слиједи..ма он је душа једна..добар момак...кад оно...или је мамина маза..или кретен..или фанатик..али добар момак...увијек се препознају вриједности човјека...само можда он на погрешном мјесту тражи.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 pa to ti je kao kad trenera fudbalskog tima neko pita o nekom igraču a ovaj kad nema šta da kaže,on izbaci-dobar dečko... :229229229: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Март 29, 2011 Пријави Подели Написано Март 29, 2011 може лако бити... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Па ни ја не знам шта да кажем а да не будем безобразна.Овако..мука ми је од тог Добар момак!Значи кад ми се свиђа неки момак..и распитујем се о њему..ко је..итд..обавезно слиједи..ма он је душа једна..добар момак...кад оно...или је мамина маза..или кретен..или фанатик..али добар момак...увијек се препознају вриједности човјека...само можда он на погрешном мјесту тражи.... одличан одговор ekstra :cheesy2: greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 јел???е сад прећера... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ја не смем да напишем шта мислим о ''добрим момцима'', па реко да поставим благ и питак текстић с проћу прве поруке ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9402.msg273614.html#msg273614 кад би написао, ладно би морали да ме банују а дуже време 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука