PACTKO Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Да ли се то Ти шалиш са мном у ове касне сате? Рекла сам, ево Да, али ако девојка и њена породица припадају старом грађанском сталежу и виде да познајем сва правила отменог друштва, а ретко данас који момак то зна као што су и такве породице ретке, то ће оставити позитиван утисак, јер је њима стало до манира и познавања правила понашања као део елементарне културе, којом они покушавају да се заштите од уплива скоројевићког духа у њихов свет. Ако Ти јеси такав, онда је у реду. Али ако то радиш само због утиска, онда, мислим, да није. Треба бити онакав какав јеси. Па, ако Те 'оће таквог-оће. Ако ниси такав, ако само познајеш правила брзо ће се десити ситуација из приче којом је започела ова тема (или слична ситуација). Човек не може да издржи дуго да буде оно што није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Gospođa ministarka 6 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 ovo je fenomenalno.... ne zna se ko je bolji.... milena ili voja.... inače,jedna od najboljih uloga milene dravić.... obožavam ovu nušićevu ministarku...bolja je od svih drugih verzija ekstra osmeh1 :mad: :mad: :mad: :mad: klapklap klapklap dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 ... а она теби срце на длану 4chsmu1заиста, ретке су тако дивне и једноставне девојке као ти facenew22222222Све је једноставно!Лепота је у једноставности,али људи морају да закомпликују.Верујем да би свака девојка или жена као одговор на диван букет цвећа отворила срце скроз. dadaја знам да је тако prstgore smej.gifнего, не би ја да будем тај који ће ти разбити илузију, ал већина не би ни за брдо љубави а камоли за пар цветића dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rajka samurajka Написано Новембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2010 Ah, takvo ponašanje nije palilo ni u ono vreme.. A koja je zaista uzimala za ozbiljno, za nju je i brak bilo samo formalnost. Uostalom, u prirodi je stvari da se tast i zet ne vole, isto kao što se svekrva i snaja ne vole. A ovo i treba tako, jer ja ženim nju, ne njenu porodicu. Nije njen tata više muškarac u kući, nego to sam ja. Isto važi i za ženu - ona je domaćica i ne više moja mama. Niti treba da visi oko moje mame, jer ja sam ženio nju, ne moju mamu... Da, li vi zbog nje morate da volite i postujete i njenu mamu. Vi ne znate koliko je ta veza izmedju nje i mame jos uvek jaka. Naravno, da to ne moze biti u nedogled tako, ali vreme leci sve. Znate, ja nisam udata a nemam ni decka, ali moju mamu, moj decko, mrko da pogleda, ja bih ga citavog izgrebala noktima, pa bas me briga, sto ce drugi da mu se smeju, potom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Ah, takvo ponašanje nije palilo ni u ono vreme.. A koja je zaista uzimala za ozbiljno, za nju je i brak bilo samo formalnost. Uostalom, u prirodi je stvari da se tast i zet ne vole, isto kao što se svekrva i snaja ne vole. A ovo i treba tako, jer ja ženim nju, ne njenu porodicu. Nije njen tata više muškarac u kući, nego to sam ja. Isto važi i za ženu - ona je domaćica i ne više moja mama. Niti treba da visi oko moje mame, jer ja sam ženio nju, ne moju mamu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2010 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Dobar momak je samouveren,stabilan,inteligentan,obrazovan,kulturan,veran,vernik greengrin prst ka dole(ne)salim se! "BITNO je izabrati istomisljenika",rece jednom starac Tadej...I ZAISTA je tako...to je za mene dobar momak "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош. Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Dobar momak je samouveren,stabilan,inteligentan,obrazovan,kulturan,veran,vernik :bla: 0102_laugh(ne)salim se! "BITNO je izabrati istomisljenika",rece jednom starac Tadej...I ZAISTA je tako...to je za mene dobar momak Слажем се. Само, чини ми се, да данас постоји још један велики проблем што се тиче ове теме. Замислите да момак)или девојка, свеједно= је искрен верник и не жели да има односе пре брака, док оно друго то жели. Претпоставимо да се воле, ако је то уопште могуће(јер шта значи заиста волети је тешко рећи). Шта тада радити? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Dobar momak je samouveren,stabilan,inteligentan,obrazovan,kulturan,veran,vernik :) :bla:(ne)salim se! "BITNO je izabrati istomisljenika",rece jednom starac Tadej...I ZAISTA je tako...to je za mene dobar momak Слажем се. Само, чини ми се, да данас постоји још један велики проблем што се тиче ове теме. Замислите да момак)или девојка, свеједно= је искрен верник и не жели да има односе пре брака, док оно друго то жели. Претпоставимо да се воле, ако је то уопште могуће(јер шта значи заиста волети је тешко рећи). Шта тада радити? ја би реко младим јунцима да се не успаљују, па ни неће имати проблема.а кад већ не посте онда нек се и жене и удају, али да им брак не буде оправдање за блуд. борба је то, него шта, крвничка. а рат је дугачак па нек тренирају на време. уосталом, зашто љубав сводити на секс, па све нек је и најприроднија ствар на свету, шта не штима у тој слици? prst ka dole клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Шта значи "добри момци"? Какав је то "добар момак"? Волео бих да добијем девојачке одговоре. Dobar momak je slican meni...ima jako slicne osobine u ponasanju, vaspitanju, ne izigrava maco tipa, koji je uvjek u pravu, jednostavno ima dobru dusu, kad ja posrnem a on brzo odreaguje da me uhvati da ne padnem , e to je taj....ja mislim i u stepenu obrazovanja mora da bude ista visina...imala sam jedan dozivljaj , dopadao mi se jedan momak i ja njemu, kad sam mu jednom rekla da ucim za ispite i taj vikend ne izlazim , nije mi se nikad javio, posle je mojoj tetki rekao kako ja nisam za njega, njemu ne treba skolovana....to me pogodilo jako i od toga dana i ja se druzim samo sa onim na mom nivou 0442_feel to me je bas razocaralo, mogla sam da se zamislim pored njega i samo zato sto sam imala 2 ispita u ponedeljak, zbog jedne subote digao je ruke... 0442_feel A sad sta jos moze da znaci dobar momak ne znam, ima nekih djevojaka koje smatraju jednog momak, koji im je nesimpatican, dosadan....a ima kucu sa 3 sprata smatraju ga dobrim momkom winter a onaj koji menja devojke kao krpe je ustvari los, sto i jeste jer ne zna sta trazi.... winter-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' /> umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelena_jelena Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Ovaj moj navedeni primjer samo ne zelim da neko shvati krivo...radilo se o tome sta je dobar momak...odogovor na to htjela sam reci ne moze dati svako, jer onaj ko je jednoj osobi dobar drugoj nije....zavisi ko ima kakve kriterijume.... ipak mislim da se u ovoj temi radi o momcima "pocetnicima", koji cesto na pocetku ne znaju kako da pridju djevojci i onda svi ostali imaju djevojku a on ne...i on je zato dobar momak pacenik...sto moze ponekad i biti istina...ali i ne mora...zavisi od vise faktora... evo necu da duzim pricu jer odgovora pravog nema , svi su momci dobri koji nisu "homo" i "bi" 0442_feel umri prije smrti dok jos nije prekasno!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Зато што су младићи углавном превише смотани и наивни и најчешће немају шта много да покажу и понуде а женске већином превише искусне и захтијевне и знају тачно шта хоће (змије једне, хехехе). Значи мушки би се показали али немају с чим ни у чему а женске би радо нашле то што хоће и што траже али немају гдје нити знају откуда би то тражити почеле . А на мушке гледају најчешће тачно таквим погледом каквим гледа змија на кокош! Хахахаха! 0304_smile4 0212_rolleyes Хоће момак да се жени, хоће цура да се уда, он је махнит она луда, ко ће да им свадбу спреми? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2011 i samo zato sto sam imala 2 ispita u ponedeljak, zbog jedne subote digao je ruke... winter ... a onaj koji menja devojke kao krpe je ustvari los, sto i jeste jer ne zna sta trazi.... 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' /> запази опозит молим те 0110_hahahaнего имам једно конкретно питање, не прозивам већ ме живо занима твоја перцепција а приде и видим да си зрела за удају, тачније очекујеш је: што је супер тип који те сујетно иза леђа оговара код рођака знајући да ћеш сазнати а сам се није ич потрудио око тебе а пружено би му све било на тацни (за мој појам изузетно лош лик и притом отворено осветољубив а ти зацопана преко ушију), а онај који се очигледно занимао за тебе а није му ни пружена шанса због предрасуде да се неће променити вашим односом је лош до коске (презрен у старту а можда ненормално добар који тражећи нормалну и добру сакрива иза мачо фазона а одбацујући лоше изборе женскадије ставља се у ситуацију да је женскарош - прототип мушкарца - и тако (несвесно) одбија лоше прилике)? има ли логике у првом случају емоција или емоција у другом случају, је ли све крајност? питам зато што љубав не видим као крајност користи или као фантазију у предрасуди. мало ми је чудно и нахерена ситуација winter клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Зато што су младићи углавном превише смотани и наивни и најчешће немају шта много да покажу и понуде а женске већином превише искусне и захтијевне и знају тачно шта хоће (змије једне, хехехе). Значи мушки би се показали али немају с чим ни у чему а женске би радо нашле то што хоће и што траже али немају гдје нити знају откуда би то тражити почеле . А на мушке гледају најчешће тачно таквим погледом каквим гледа змија на кокош! Хахахаха!жене соколи а мушкарци мишеви winter 0110_hahaha 0110_hahahaсве си побрко winter winter клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука