Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 јел неко прочитао текст? eheeeej Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Детаљно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 мени је омиљена реч у тексту ДРЕСУРА eheeeej а вама? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 профилисаност Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 мени је омиљена реч у тексту ДРЕСУРА dada а вама? Принц на белом коњу! ...јер (многе) девојке чекају принчеве и таман помисле "ево га" кад оно...дочекале (само) коња 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 сад ме подсети на сличицу и коментар у оригиналном тексту 4chsmu1 dada Ti njoj kitu cveća, a ona tebi... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 ... а она теби срце на длану 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Хитлер у Mein kampf-у каже; да је нација као жена која више воли да се повинује јаком мушкарцу од тога да управља слабићем. 4chsmu1 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Хитлер у Mein kampf-у каже; да је нација као жена која више воли да се повинује јаком мушкарцу од тога да управља слабићем. dadaмисим, добро ниси цитирао Нови Завет 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 ... а она теби срце на длану dadaзаиста, ретке су тако дивне и једноставне девојке као ти 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Да се разумемо (за оне који ме не знају-а не зна ме нико, само један брат овде): Ја ово нисам мислила озбиљно. ...јер (многе) девојке чекају принчеве и таман помисле "ево га" кад оно...дочекале (само) коња 4chsmu1 Слажем се са Драганом (да не кажем са Хитлером) жена више воли да се повинује јаком мушкарцу од тога да управља слабићем. dada тј. ЗАШТО ДОБРИ МОМЦИ УВЕК “ИЗВИСЕ”? Њима треба мушкарац који ће бити способан да им парира, да задржи своје ЈА и да им на тај начин никада не досади. Додуше, ја сам из неког другог времена (иако доста горда ). Сада се, ваљда, све променило! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 ... а она теби срце на длану заиста, ретке су тако дивне и једноставне девојке као ти 4chsmu1Све је једноставно!Лепота је у једноставности,али људи морају да закомпликују.Верујем да би свака девојка или жена као одговор на диван букет цвећа отворила срце скроз. dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 ... а она теби срце на длану заиста, ретке су тако дивне и једноставне девојке као ти 4chsmu1Све је једноставно!Лепота је у једноставности,али људи морају да закомпликују.Верујем да би свака девојка или жена као одговор на диван букет цвећа отворила срце скроз. dada algabacaju НЕПОПРАВЉИВО СМО НАИВНЕ! algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Мислиш? 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Новембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2010 Зашто букет ? Један цвет се поклања девојци или жени као знак посебне пажње. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука