Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

мени је омиљена реч у тексту ДРЕСУРА  dada

а вама?

Принц на белом коњу!

...јер (многе) девојке чекају принчеве и таман помисле "ево га" кад оно...дочекале (само) коња  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

... а она теби Постављена слика срце на длану  4chsmu1

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Хитлер у Mein kampf-у каже; да је нација као жена која више воли да се повинује јаком мушкарцу од тога да управља слабићем.  4chsmu1

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Хитлер у Mein kampf-у каже; да је нација као жена која више воли да се повинује јаком мушкарцу од тога да управља слабићем.  dada

мисим, добро ниси цитирао Нови Завет  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Да се разумемо (за оне који ме не знају-а не зна ме нико, само један брат овде):

Ја ово нисам мислила озбиљно.

...јер (многе) девојке чекају принчеве и таман помисле "ево га" кад оно...дочекале (само) коња   4chsmu1

Слажем се са Драганом (да не кажем са Хитлером)

жена више воли да се повинује јаком мушкарцу од тога да управља слабићем.  dada

тј.

ЗАШТО ДОБРИ МОМЦИ УВЕК “ИЗВИСЕ”?

Њима треба мушкарац који ће бити способан да им парира, да задржи своје ЈА и да им на тај начин никада не досади.

Додуше, ја сам из неког другог времена (иако доста горда :) ).

Сада се, ваљда, све променило!

Подели на овим сајтовима

... а она теби Постављена слика срце на длану  :)

заиста, ретке су тако дивне и једноставне девојке као ти  4chsmu1
Све је једноставно!Лепота је у једноставности,али људи морају да закомпликују.Верујем да би свака девојка или жена као одговор на диван букет цвећа отворила срце скроз. dada
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

... а она теби Постављена слика срце на длану  :)

заиста, ретке су тако дивне и једноставне девојке као ти  4chsmu1
Све је једноставно!Лепота је у једноставности,али људи морају да закомпликују.Верујем да би свака девојка или жена као одговор на диван букет цвећа отворила срце скроз. dada

algabacaju НЕПОПРАВЉИВО СМО НАИВНЕ!  algabacaju

:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...