Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат aaaaaaaaaaaaa tuj ste ehejjjjjjjjjjj kako si mi Joooooovo , jel ste imali isto ovako dugačak raspust kao mi od 12 dela dana 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Оде кухарица, а ја таман хтео да наручим кахфу... Кафа је извикана ствар. Више психолошка фора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Оде кухарица, а ја таман хтео да наручим кахфу... smej.gif Ima nas više kuvarica ovde smej.gifIZVOLI 0442_feel 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат Цитат aaaaaaaaaaaaa tuj ste 0442_feel ehejjjjjjjjjjj kako si mi Joooooovo , jel ste imali isto ovako dugačak raspust kao mi od 12 dela dana 0442_feel Mi koji nismo imali srece da se uvaljamo u prosvetu ne znamo vise sta je rapust tako da bolje nas ne vuci za tongue. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Doktor Love kaže ljubav.. VSI kaže Laku noć.. Vladan kaže..Volim vas 0442_feel 0442_feel smej.gif Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат E,pa,drustvo,ja vas pozdravljam.Odoh prati zube i na spavanje. Laku noć sekana 0442_feel p.s. imaš kviska pred papanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат Цитат aaaaaaaaaaaaa tuj ste ehejjjjjjjjjjj kako si mi Joooooovo , jel ste imali isto ovako dugačak raspust kao mi od 12 dela dana 0442_feel Ne nisam imao nikakav raspust. Imao sam samo Ponedeljak prosle i ove nedelje i Veliki Petak to je bilo sve ... Odo i ja da spavam sutra ustajem u 6:55 AM ... .cccc http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss E pa ja nisam dobila pečat 0442_feel 0442_feel Taj pecat je zapravo zig zveri. Jer ako se procita sta pise na njemu na snimku pusti u nazad cuje se "satan is lord .satan is lord". Tako da budi :229229229: da si bez njega. smej.gif Jel vidiš Akvi ovog Vladu,šta tede da mi uradi ccc мајкл Hvala Akvi smej.gif Izi,laka i lepa ti noć bila,pa se kuckamo već danas... Nego. Kad se Dr. Love zacari svi ce morati da slusaju KISS po ceo dan i jedino ce ruski car smeti da se suprodstavi Dr. Loveu on ce dozvoliti da se slusa i Motley Crue. Akvi,opet si bio u gostima kod čika Miroljuba 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат aaaaaaaaaaaaa tuj ste мајкл ehejjjjjjjjjjj kako si mi Joooooovo , jel ste imali isto ovako dugačak raspust kao mi od 12 dela dana womens Mi koji nismo imali srece da se uvaljamo u prosvetu ne znamo vise sta je rapust tako da bolje nas ne vuci za tongue. :229229229: 0442_feel 0442_feel jooooooj smej.gif smej.gif 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Doktor Love kaže ljubav.. VSI kaže Laku noć.. Vladan kaže..Volim vas 0442_feel 0442_feel smej.gif smej.gif Vlado peace brother “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат aaaaaaaaaaaaa tuj ste ehejjjjjjjjjjj kako si mi Joooooovo , jel ste imali isto ovako dugačak raspust kao mi od 12 dela dana 0442_feel Ne nisam imao nikakav raspust. Imao sam samo Ponedeljak prosle i ove nedelje i Veliki Petak to je bilo sve ... Odo i ja da spavam sutra ustajem u 6:55 AM ... .cccc e šteta, ajd bratko lepo peglaj 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Doktor Love kaže ljubav.. VSI kaže Laku noć.. Vladan kaže..Volim vas 0442_feel 0442_feel smej.gif smej.gif i mi vas 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss E pa ja nisam dobila pečat 0442_feel 0442_feel Taj pecat je zapravo zig zveri. Jer ako se procita sta pise na njemu na snimku pusti u nazad cuje se "satan is lord .satan is lord". Tako da budi womens da si bez njega. smej.gif Jel vidiš Akvi ovog Vladu,šta tede da mi uradi ccc womens Hvala Akvi smej.gif Izi,laka i lepa ti noć bila,pa se kuckamo već danas... Nego. Kad se Dr. Love zacari svi ce morati da slusaju KISS po ceo dan i jedino ce ruski car smeti da se suprodstavi Dr. Loveu on ce dozvoliti da se slusa i Motley Crue. Akvi,opet si bio u gostima kod čika Miroljuba мајкл Eeee sekana ne pratis. Zar ne znas da Miroljub smatra da je tu pricu o ruskom caru izmislio sam satana sa svojim demonima jer ce po tom scenario ruski car prvo da protera jevreje iz rusije iz hriscanskih zemalja uopste. Jer price o protokolima sionskih mudraca su izmislili romanovi koji su bili pod direktnom komandom satane. Ne pratis sta koja zaveroligija prica. 4chsmu1 :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Цитат Цитат Оде кухарица, а ја таман хтео да наручим кахфу... Кафа је извикана ствар. Више психолошка фора. Код мене и није. Волим да је попијем, али ми испијање кафе није нужно повезано са нечим. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука