Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Pre dve godine je postojao eheeeej radio.I to dva programa.Ne znam sta se s tim desilo. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Uuuuuuuu Akvi geniuse eheeeej facenew22222222 facenew22222222 Vlado dišemo i uzdišemo,mi zaljubljeni 0212_rolleyes 0442_feel Izi,ti si stvarno divna osoba,ali najiskrenije ovo kažem 1405_love 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ja se vratila facenew22222222 Pozdrav devojke i mladiči eheeeej “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Uuuuuuuu Akvi geniuse eheeeej facenew22222222 facenew22222222 Vlado dišemo i uzdišemo,mi zaljubljeni 0442_feel Izi,ti si stvarno divna osoba,ali najiskrenije ovo kažem 0442_feel 1405_love 1405_love 0212_rolleyes bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ja se vratila 1405_love Pozdrav devojke i mladiči 0442_feel Cccccc...ptica selica 0442_feel 0212_rolleyes eheeeej facenew22222222 facenew22222222 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Dakle,mnogo mi je drago što ste svi ovde i sve pozdravljam puunooo,Akvija mog druga i saborca po kafi posebno facenew22222222 eheeeej “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 propustio si ljubav... ali ona je kao trava. Svuda je ima, a svi gazimo po njoj. WOW...baš sam ga ubo Trava,trava,trava...šta to beše?Ali ne očekujem odgovor eheeeej “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Hvala,Dido! eheeeej "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Oce neko jedan Iluminirajuci napitak? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 O,Anastasija,pa gde si ti?Nema te celo vece?Hoces da ti turim jednu nes? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Oce neko jedan Iluminirajuci napitak? Nemoj vršiš propagandu sa tim zidarskim forama,misliš da ne znamo šta hoćeš?Da nas vrbuješ da malamo za tebe facenew22222222 facenew22222222 eheeeej 0212_rolleyes “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Hvala,Aquilio!Ali,ja ne pijem gazirano vec cetiri godine.Zabranila mi gastroenterolog. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 O,Anastasija,pa gde si ti?Nema te celo vece?Hoces da ti turim jednu nes? Izy facenew22222222 facenew22222222Išla malo da mi donji deo leđa vidi put Hoću NESS UVEK Hvala ti Izy eheeeej 0212_rolleyes “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Dišete i vi ljubav.. u zraku je..ili u mraku? Da postoji facenew22222222 radio ti bi vrteo ovo Nije uopste losa ideja, treba jedan radio da pokrenemo 0212_rolleyes Ja se vratila facenew22222222 Pozdrav devojke i mladiči eheeeej Pozz !!! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 @Anci Pa bolje to nego da te nagovorim da gledasu prebranac i nes istovremeno. eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука