Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Uuuuuuuu Akvi geniuse  eheeeej facenew22222222 facenew22222222

Vlado dišemo i uzdišemo,mi zaljubljeni  0212_rolleyes 0442_feel

Izi,ti si stvarno divna osoba,ali najiskrenije ovo kažem  :drugarstvo: 1405_love 0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ja se vratila  facenew22222222

Pozdrav devojke i mladiči  eheeeej

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Dakle,mnogo mi je drago što ste svi ovde i sve pozdravljam puunooo,Akvija mog druga i saborca po kafi posebno  facenew22222222 eheeeej

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

propustio si ljubav...

ali ona je kao trava. Svuda je ima, a svi gazimo po njoj.

signed_dr_love_calendar-p158063943297482456ywp0_400.jpg

WOW...baš sam ga ubo

Trava,trava,trava...šta to beše?Ali ne očekujem odgovor  eheeeej
Подели на овим сајтовима

Oce neko jedan Iluminirajuci napitak?

coke460.jpg

Nemoj vršiš propagandu sa tim zidarskim forama,misliš da ne znamo šta hoćeš?Da nas vrbuješ da malamo za tebe  :drugarstvo: facenew22222222 facenew22222222 eheeeej 0212_rolleyes
Подели на овим сајтовима

O,Anastasija,pa gde si ti?Nema te celo vece?Hoces da ti turim jednu nes?

Izy  facenew22222222 facenew22222222

Išla malo da mi donji deo leđa vidi put  :drugarstvo:

Hoću NESS UVEK Hvala ti Izy  eheeeej 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Dišete i vi ljubav..

u zraku je..ili u mraku?

Da postoji facenew22222222 radio ti bi vrteo ovo

Nije uopste losa ideja, treba jedan radio da pokrenemo 0212_rolleyes

Ja se vratila  facenew22222222

Pozdrav devojke i mladiči  eheeeej

Pozz !!!

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...