Ратко :( Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Гастро прегледи су грозни. То је можда и најтеже у гастро обољењима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ratko,ja sam radila gastroskopiju.Stvarno je grozna. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 aaaaaaaaaaaaa tuj ste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ratko,ne kolitis.Imam gastroduodenitis chronica erosiva.A imala sam i Helico Bacter Pilori. 2 forumasica koju znam da imala Pilori ... http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 E,pa,drustvo,ja vas pozdravljam.Odoh prati zube i na spavanje. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss E pa ja nisam dobila pečat 0442_feel 0442_feel Taj pecat je zapravo zig zveri. Jer ako se procita sta pise na njemu na snimku pusti u nazad cuje se "satan is lord .satan is lord". Tako da budi smej.gif da si bez njega. smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 E,pa,drustvo,ja vas pozdravljam.Odoh prati zube i na spavanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 aaaaaaaaaaaaa tuj ste ehejjjjjjjjjjj http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Pozz Izi ... Laku Noc http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Ratko,ja sam radila gastroskopiju.Stvarno je grozna. Jeste ali kolonoskopija je jeza živa.Lepo spavaj Izy 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss E pa ja nisam dobila pečat 0442_feel 0442_feel Taj pecat je zapravo zig zveri. Jer ako se procita sta pise na njemu na snimku pusti u nazad cuje se "satan is lord .satan is lord". Tako da budi 4chsmu1 da si bez njega. smej.gif Jel vidiš Akvi ovog Vladu,šta tede da mi uradi ccc :229229229: Hvala Akvi smej.gif Izi,laka i lepa ti noć bila,pa se kuckamo već danas... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Oćete da kažete da je KISS od Dr.Love onakav Dr.Love izjasni seeeeeeeee 0442_feel “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 aaaaaaaaaaaaa tuj ste 0442_feel Pa dobro čoveče gde si?Kud se smucaš po forumu i ne možeš da nas nađeš 0442_feelPa nismo na Jupiteru,pa da ti je predeo nepoznat “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Оде кухарица, а ја таман хтео да наручим кахфу... ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Akvi Dr.Love je univerzalni doktor...a KISS je univerzalni znak Svi se leče kod njega, i svi udaraju taj pečat - kiss E pa ja nisam dobila pečat 0442_feel 0442_feel Taj pecat je zapravo zig zveri. Jer ako se procita sta pise na njemu na snimku pusti u nazad cuje se "satan is lord .satan is lord". Tako da budi 4chsmu1 da si bez njega. smej.gif Jel vidiš Akvi ovog Vladu,šta tede da mi uradi ccc :229229229: Hvala Akvi smej.gif Izi,laka i lepa ti noć bila,pa se kuckamo već danas... Nego. Kad se Dr. Love zacari svi ce morati da slusaju KISS po ceo dan i jedino ce ruski car smeti da se suprodstavi Dr. Loveu on ce dozvoliti da se slusa i Motley Crue. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука