Jump to content

Ћаскање уз кафу код кафе ЖРУ куварице

Оцени ову тему

Препоручена порука

Скочиће ти притисак од две кафе.

Zato su tvoji postovi tu da mi se pritisak sroza na nulu sto bi Surda znao da kaze.

Лепо је осечати се корисно. Мада је то било упућено Дидилици, али нема везе.

Подели на овим сајтовима

Daklem...obrati pažnju Didi na pesmu

0102_laugh 0102_laugh

facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha prstgore 319.gif 319.gif 319.gif

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

WOW facenew22222222  Koje kafe Akvi

Priznajem mnogo bolje su od onih koje smo ovde poslužili.

Nego,čika Petrović kaže da ovake kafe nesu dobre  0110_hahaha

Gledanje u solju od kafe je prizivanje demona a jos ako gledas u tanjir pun pasulja hahahahahah.

Ma šta je loše u tome?Bar posle skuvaš onaki prebranac kad se nagledaš u pasulj, a kad gledaš u šolju od kafe,posle crnog vidiš sve belo. facenew22222222 Sad ću lečka da luknem tamo na sajt kod njega da vidim šta se radi.Uvek se dobro nasmejem  facenew22222222
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

WOW facenew22222222  Koje kafe Akvi

Nego,čika Petrović kaže da ovake kafe nesu dobre  0110_hahaha

Gledanje u solju od kafe je prizivanje demona a jos ako gledas u tanjir pun pasulja hahahahahah.

Ma šta je loše u tome?Bar posle skuvaš onaki prebranac kad se nagledaš u pasulj, a kad gledaš u šolju od kafe,posle crnog vidiš sve belo. 0110_hahaha Sad ću lečka da luknem tamo na sajt kod njega da vidim šta se radi.Uvek se dobro nasmejem  0110_hahaha

Hehe,sve ti moraš da vidiš facenew22222222 Odo i ja ljudi..lepo se provedite i pozdrav svima facenew22222222

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

WOW facenew22222222  Koje kafe Akvi

Nego,čika Petrović kaže da ovake kafe nesu dobre  319.gif

Ma šta je loše u tome?Bar posle skuvaš onaki prebranac kad se nagledaš u pasulj, a kad gledaš u šolju od kafe,posle crnog vidiš sve belo. facenew22222222 Sad ću lečka da luknem tamo na sajt kod njega da vidim šta se radi.Uvek se dobro nasmejem  prstgore

Obrati paznju na ovo http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=17400#post_26475

facenew22222222 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Ajde Dido lepo spavaj.Malinče takođe  0110_hahaha

Ja imam neke obaveze sada pa ću i ja laganica da se povučem.Danas me čeka veoma naporan dan,treba izdržati. facenew22222222 facenew22222222

Sad ću Akvi da se prebacim kod Miroljuba  facenew22222222

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!Dosla sam iz teretane i pijem kafu.Hoce li neko sa mnom?

"O,moj Boze,kako grozno vreme!"

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...