emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 vezbam postavljanje slika s rodjenog kompa:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 vezbam postavljanje slika s rodjenog kompa:) А, Госпоја, то сте Ви на слици? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 ahahha, kako li si uleteo prstgore mislila sam nema nikog, pa vezbam stavljaj-skidaj, jeste to smo mi. Je l' sad nema slike??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 ahahha, kako li si uleteo smej.gif mislila sam nema nikog, pa vezbam stavljaj-skidaj, jeste to smo mi. Je l' sad nema slike??????? Црвенокоса Емилија. prstgore Нема је сад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 eto, sad znam i to za potrebe, samo da se ne navadim prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Дајте још неку. Ако може исто тако где сте насмејани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 Ајде, ајде, ставите је на минут па је обришите. Само Изида, Ви и ја ово сада читамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 samo sekundu i sklanjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 ''Зелене очи биле су моје, те дивне очи ко сунца сјај...'' Прелепи сте Емилија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 e, ,to je bio osmejak za prisutne ali ne volim da ostavljam fotke, ovaj grad je suvishe veliki. osmejak uz kafu:D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 psssssssssssssst ne razglashavaj licni opis, pliz prstgore vazno je da se smeshkamo....sad da vidimo Raleta SKANDIRAMO AJDE RALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ('ajde, vidi kako je marti proshao cool:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 ''Зелене очи биле су моје, те дивне очи ко сунца сјај...'' Прелепи сте Емилија. ------------------------------------------------------------------------------------------------ ma hvala, hvala ne persiraj uostalom tako izgledam samo kad sam extra srecna (retko, retko) tako da.......; imamo mi i biser slike za plasenje dece prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 'ajde brale Rale, moram da peglam...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 'ajde brale Rale, moram da peglam...... Госпоја, овде постављају слике само лепи људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 pa videla sam skoro sve i svi su lepi :cheesy: ali zaista! idemo na himalaja gomilicu za peglanje..... :cmizdrenje: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука