Изида Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ja mnogo volim da pijem kafu.Smem li je ovde ponuditi? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ниси једина и ја волим кафу,пуно.Сад се трудим да чешће пијем чај,али овако лепу кафу нећу да одбијем,никако. :cheesy: prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Pomaze Bog,Anastasija!Kako si?Sta radis? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Бог Помога.Видим да си се одјавила а ја вероватно касно видела твоје питање.Па ево,пијем чај читам теме ,мало бројим,а и пијем овде ову лепу кафу што си понудила “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Nisam se odjavila.Nego ne umem da namestim da budem vidljiva. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 hej devojke ,evo i mene...ja sam tamo gde se pije 0110_hahaha...casti "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Pomaze Bog,Volga!Dobro dosla!Izvoli kaficu! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 ovu volim...imam istu dzezdvicu...sjajno.. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Kako si,Volga?Sta radis? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Odmaram... "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 I ja malo odmaram uz komp.Ovih dana smo krecili kuhinju i trpezariju.Ja sam danas cistila svoju sobu.Poprilicno sam umorna. ines је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Ево и мене.Ја кречила летос цео стан и укочила се,ишијас.Аууу што је незгодан,нисам могла да мрднем,па инекције(којима је Волга претила ако нисмо добри .Мировао после тога и сад га поново осећам у левој нози. ines је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Injekcije cu dati onim momcima sto nas teraju iz . 0110_hahaha i mi smo krecili...Ostala jos soba,pa sve sad cemo,sad cemo...i tako...oduzi se. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Injekcije cu dati onim momcima sto nas teraju iz bangin. i mi smo krecili...Ostala jos soba,pa sve sad cemo,sad cemo...i tako...oduzi se. Ма сам нас Меда"провоцира".Тако њему инекција.Мартија нема заузет око постављања на теми. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Октобар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Mi smo letos krecili moju sobu i postavljali laminat.I ja sam jos neke stvari preuredila.Sad mi je soba prelepa. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука