Натан Написано Децембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2019 On 4.12.2019. at 21:05, Драшко рече Dobili Ja mislio da sam joj jedini? Ali ona mi nije verna ? А добро, ти си јој други. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 11, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2019 (измењено) https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRIPWBVwChxvOSNXfz_ZKzqOCLY-lkJcNT7w2r8UHm_0MJJpAEN&s Измењено Децембар 11, 2019 од Изида "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 11, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2019 Хтела сам да вам послужим кафу, али не могу да сконтам како се сада овде постављају слике. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2019 @Изида Aj posalji meni na viber, ja ce okacim. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Децембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2019 Ево једна честитка од срца за наступајуће празнике за нашу драгу кафе куварицу. #иаконезнадапостављафотке П.с. Дубоко верујем да ће и то са фоткама успешно савладати кад се успешно сконцентише Дуња and Душица је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 11, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2019 @Milica Bajic Comi, otkad su Feničani izmislili novac nema potrebe za slanjem čestitki. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 Хвала, Милице! Дивна је! Душица је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 Озбиљно људи, хајде да бар понекад пијемо кафу. Знам да овде има лепих и корисних, некад и теолошких тема, али оне изискују одређени интелектуални напор за који ја тренутно немам капацитет. Драшко and Душица је реаговао/ла на ово 1 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 Uvek sam raspolozan za kafu ili za caj. Kad zelite Milica Bajic and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 Никола, молим те скувај ми једну јаку и без шећера. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 Јеееаааааа....Успела сам да провалим где је опција. Кафа је са сојиним млеком. Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2019 Opasne kafe kuvam, zivota mi. Pitaj komsike i kolegnicie, ako ne verujes Драшко and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 пре 14 часа, Изида рече Озбиљно људи, хајде да бар понекад пијемо кафу. Знам да овде има лепих и корисних, некад и теолошких тема, али оне изискују одређени интелектуални напор за који ја тренутно немам капацитет. ucestvujem samo na laganim temama simpa si Izida zoves se izgleda kao moja cerka, ako sam skapirao dobro pricu Изида је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Децембар 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Никола, где је та кафица? Драшко, зовем се Ангелина. Требало да се родим 25. маја и да се зовем Јосипа. Али, зезнем гинеколога и родим се касније. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука